Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Genel Kategori => Genel Sohbet => Konuyu başlatan: celil53 - Ara 14, 2020, 12:14 ös

Başlık: Kıble Pusulası ve Haritalar ile Kıbleyi Bulan Uygulama
Gönderen: celil53 - Ara 14, 2020, 12:14 ös
Kıble Pusulası ve Haritalar ile Kıbleyi Bulan Uygulama

Kıble yönünüzü doğru ve hızlı şekilde bulmak ister misiniz? Size önereceğimiz play store uygulaması ile kıble yönünüzü pratik ve doğru şekilde bulabileceksiniz. Kıbleyi bulduran uygulama 3 farklı yöntem ile kıble yönünüzü bulmanıza yardımcı olmaktadır.
Kıble Pusulası, yani mobil cihazınızdaki pusula sensörü kullanılarak hızlıca kıble yönünüz size verilmektedir. Pusula üzerinde kıble yönünüz ok ile gösterilir. İnternet olmadan kullanabileceğiniz bu özellik için mobil cihazınızda pusula sensörü olması gereklidir.

Online Haritalar ile kıble yönünüzü bulmanız için bir seçenek daha sunulmuştur. Çevrimiçi haritalar vasıtasıyla kıble yönü hattınız size anında verilir. Buna bağlı olarak kıble yönünüzü hızlıca öğrenmiş olursunuz. Yine üçüncü seçenek olarak ise Ülkeler ve Şehirler seçeneği ile de kıble yönü hattınızı ve bulunduğunuz yerin kıble açısını öğrenebilirsiniz.
Ücretsiz bir şekilde Google Play Store üzerinden mobil cihazınıza indirip/kurabileceğiniz Kıbleyi Bul/Qibla Finder uygulamaları 2 farklı dil üzerine bina edilmiştir. Türkçe ve İngilizce olarak 2 farklı link üzerinden sunulan bu uygulamalar ile kıble yönü bulma ile ilgili sıkıntılarınız son bulacaktır.

KIBLEYI BUL (TR) = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kibleyi.bul

QIBLA FINDER (EN) = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qibladirection.finder