Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Genel Kategori => Site Tanıtım Bölümü => Konuyu başlatan: celil53 - Haz 21, 2020, 09:11 ös

Başlık: Garanti Servisim
Gönderen: celil53 - Haz 21, 2020, 09:11 ös
Arçelik Servisi
Her zaman en iyi hizmeti sunan arçelik servisi (https://www.garantiservisim.com) sizlerin arçelik marka kombi, ankastre, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, klima, televizyon, küçük ev aletleri gibi arçelik marka ürünlerinizdeki tüm sorunları çözmek, eksik parçalarınızı gidermek adına sizlere hizmet verir. Arçelik marka ürünlerinizde yaşadığınız sıkıntılar için tercih edebileceğiniz servis, siz değerli müşterilerine en iyi ve çözüm odaklı teklifler sunar. 7/24 destek verme anlayışına sahip arçelik servis firması, nerede olursanız olun anında hizmet sağlamaktadır.

Beko Servisi
Sizlere garantili hizmet sunan beko servisi (https://www.garantiservisim.com) beko markalı ürünlerinizde en sağlam çözümü sunacaktır. Beko markalı ürünlerde deneyimli ve uzman kadrosu ile buzdolabı, klima, ankastre, fırın vb. tüm ürünlerde gerekli müdahele sağlanacak ve çözüme ulaşılacaktır. Beko servisi yetkilileri yeterli bilgiye sahip olan kişilerden oluşur. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bosch Servisi
Müşterilerini mutlu etmek adına çözümler sunan bosch servisi (https://www.garantiservisim.com) sektörde büyük adımlarla ilerleyerek yenilikçi son teknoloji çözüm önerilerini değerli müşterilerine sunar. Servis teknisyenleri bosch markalı ürünlerde eğitimli ve yeterli donanıma sahip kişilerdir. Bosch servisine ödeme yapmak için istediğiniz yöntemi seçebilirsiniz. Ödeme kolaylığı sunan bosch servisi eft, havale, nakit ve pos cihazlarıyla sizlerin karşısında.

Bosch, Beko, Arçelik parçaları ve destek servisi için en doğru noktadasınız. Siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermekten gurur duyarız.