kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Son İletiler - Sayfa 2

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 ... 10
11
Site Tanıtım Bölümü / Antalya Oto Çilingir Hizmetler...
Son İleti Gönderen is_for_you - Mar 23, 2021, 06:32 ös



Başta Antalya oto anahtar hizmetleri olmak üzere, yedek anahtar ve zorlu durumlarda çilingirlik hizmeti firma tarafından sunulmaktadır.



Üstün Standartlı Hizmet Anlayışı



Araçların markası ve kilit sistemlerine uygun şekilde hizmet veren firma bu konuda oldukça itinalı çalışmalar gerçekleştirmektedir. Oto anahtar Antalya sektörü içinde en güvenilir ve kaliteli hizmetleri sunmaya devam eden firma, faaliyetlerinde üstün kalite anlayışını sürdürmeye devam etmektedir.







Oto Anahtar ve Çilingirlik Hizmetleri



Yedek anahtar ya da orijinal anahtar hizmetlerinin yanı sıra, çilingirlik hizmetleri de firma tarafından aktif bir biçimde verilmektedir. Yalnızca bir defalığa mahsus araç açtırmak için gereken hizmet Oto Anahtar Antalya ailesi tarafından sağlanmaktadır. Sizler de oto çilingir Antalya sektöründe firmayı güvenle tercih ederek hizmet alabilirsiniz.



Antalya Otomobil Anahtar Hizmetleri



Ülkemizde ikinci el piyasasında en çok rastlanan durumlardan biri, alınan aracın ikinci anahtarı olmadan teslim edilmesidir. Birçok kullanıcı aracının anahtarlarından birini kaybettiğini belirterek, aracını tek anahtar ile teslim etmektedir ve bu durum birçok kullanıcıyı, özellikle aracı evde birden fazla kişi kullanacaksa, olumsuz yönde etkilemektedir. Bu gibi durumlarda yeni bir anahtar yaptırmak gerekmektedir. Bunun için ise uygun fiyatlı, kaliteli ve hızlı çalışan bir oto anahtarcı Antalya içinde bulunmaktadır.



Antalya'da markası ve modeli ne olursa olsun birçok araç için kaliteli anahtar hizmetleri sunan  Antalya oto anahtarcı ailesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Oto anahtarcı Antalya sektöründe nitelikli ve örnek çalışmalarına devam eden şirket, birçok farklı hizmeti bir arada sunuyor.



https://www.otoanahtarantalya.com/
12
Site Tanıtım Bölümü / Türk ve Organik Instagram Taki...
Son İleti Gönderen arkan - Mar 19, 2021, 09:54 öö
Paylaşım platformları için geliştirilen hizmetlerin yaygınlaşmasıyla birlikte ortaya çıkan bazı terimler vardır. İnternetten instagram takipçi satın al araştırması yapan kişiler; Türk, organik ve aktif gibi farklı terimlerle karşı karşıya kalıyor. Bir instagram hesabının takipçilerinin Türk ve organik özellikli olması o hesabın daha nitelik olmasına yardımcı olur. Bu nedenle siz de paket seçimi yaparken bu tür içeriklerden oluşan hizmetlere yönelebilirsiniz.
Her dönem güncellenen içeriklerle birlikte kendi instagram profilinize uygun bir takipçi paketini indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. Tam olarak Türk kullanıcılardan oluşan paketleri tercih etmek için internet sitesindeki paketleri inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda 7/24 kesintisiz olarak sunulan web sitesi teknik destek hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür. Böylece aklınıza takılan tüm soruların cevabı için iletişim desteği alabilirsiniz.
13
Site Tanıtım Bölümü / Haber Botu
Son İleti Gönderen arkan - Oca 19, 2021, 06:27 ös
Haber kaynağından yayın yapılacak haber sitelerine haberler botlar sayesinde aktarılmaktadır. Günümüz teknolojisinde insanlar artık habere dilediği zaman dilediği yerden ulaşmaktadır. İnternetin olduğu her yerde mobil telefon, tablet veya diğer ürünlerle habere erişilebilmektedir. Haber botu kaynaklarını sürekli olarak hatasız tarayabilmelidir. Verilerin doğrulanması ve hatasız içeriklerin kullanılması gerekmektedir. Veriler ham olarak geldiğinde bunların bu şekilde yayınlanması sorunlara yol açacaktır. Botlar sayesinde haberde istenmeyen yerler filtrelenebilmektedir. İnsanlar artık haberleri web sitelerinden anlık olarak takip edebilmektedir. Bu nedenle kaynak aktarımı için botlar oldukça önemlidir. Haber siteleri haber verebilmek için bu yazılımları kullanmak zorundadır. Genelde bu yazılımlar ile haberler otomatik olarak yayınlanmaktadır. Diğer yandan rakip sitelerin takibi amacı ile de kullanılmaktadırlar.
14
Site Tanıtım Bölümü / Sosyalevin - Takipçi Satın Al
Son İleti Gönderen celil53 - Ara 23, 2020, 02:50 ös
Sosyalevin - Takipçi Satın Al
Günümüzde takipçi sayısını arttırmak için emek harcayan birçok kişi bulunmaktadır. Bu konuda etkili olamayan kişiler için takipçi satın al hizmeti bulunuyor. Emek harcayıp beklediği işten en iyi performansı almak isteyenler için geliştirilen bu hizmet, sosyal medya hesapları için harika bir çözüm kaynağı oluyor. Takipçileri arttıran bu yöntem yalnızca takipçi arttırmakla kalmıyor, etkileşimi de yükseltiyor.
Beğeni satın al hizmeti alan kullanıcılar ise etkileşimde ciddi bir artış yaşıyor. Bu hizmet ile birlikte paylaşımda yaşanan beğeni artışı, gönderinin keşfette üst sıralara çıkmasını sağlıyor. Ayrıca paylaşımda eğer etiket var ise paylaşım daha fazla yükseliyor, etikette de ön plana çıkıyor.
Bazı kullanıcılar izlenme satın al hizmetinden faydalanmak isteyebilir. Bu hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcılar video platformlarında daha fazla üst sıralara çıkmak ve ön planda görünmek için bu işlemi yapmak ister. Bu işlem ile birlikte hesabın popülerliği kısa sürede artar, hesap sahibi verdiği paranın karşılığını kısa sürede alır.
15
Site Tanıtım Bölümü / Nargile Takımları ve Aksesuarl...
Son İleti Gönderen celil53 - Ara 17, 2020, 08:03 ös
Nargile Takımları ve Aksesuarları

Nargile takımları, aksesuarları ve paketleri konusunda güvenilir bir site bulmak en iyi satıcıyı bulmak biraz zordur. Popülerleşen internet aleminde bir çok satıcıya rastlamak mümkün. Peki aralarında güvenilir ve hızlı olan kim? Tabikide her zaman en kaliteli ürünlere sahip https://nargilepaketi.com sitesi ile hızlı ve güvenilir bir şekilde nargile takımları satın alabilirsiniz. Nargile Paketi, siz değerli müşterilerine sunduğu tüm ürünler birinci sınıf kalitededir. Nargile Paketi sayfasında en uygun fiyatlarla nargile takımları nargile aksesuarları, nargile kömürleri ve nargile paketleri bulmak mümkün. Tek tıkla sipariş verme imkanı ile ürününüze çok kolay bir şekilde ulaşın. Bilgileri doldurun, ödemeyi yapın ve siparişinizi verin. Teslimat aşamasında ürününüz en iyi şekilde hiç bir şekilde zarar almayacak bir biçimde paketlenir. 24 saat içinde ürününüz kargoya verilecektir. Ürününüz ise 2 ile 3 iş günü içerisinde kargo firması tarafından adresinize kadar ulaştırılacaktır. Nargilenin kalbinin attığı nokta nargilepaketi.com ile güvenli alışveriş çok kolay.


16
Site Tanıtım Bölümü / Nargile Tütün Satış
Son İleti Gönderen celil53 - Ara 14, 2020, 03:03 ös
Nargile Tütün Satış

Bu sene içerisinde artan sigara fiyatları nedeniyle halk sigara alternatifi tütün ve nargileye yöneldi. Haliyle talep artınca ortada doğan yeni nesil satıcıların çoğu güvenilir olmuyor. Kullanımında problem bulunmayan, sağlığa sorun teşkil etmeyen nargile tütün satışı bulmak epey zorluyor. Sizlere en uygun fiyatlı satışlarıyla https://www.nargiletutunsatis.com 'u öneriyoruz. Hızlı ve güvenilir bir çözüm için doğru adrestesiniz! Nargile Tütün Satış sitesi %100 güvenilir. Hızlı teslimat ile tütününüze hızlıca erişin. Diğer satıcılara nazara daha uygun fiyatlı olmasıda cabası. Nargile ve tütün alışverişlerinizde tek adresiniz.

Online Tütün Satış Sitesi

İnternetten nargile tütün satış sitesinden istediğiniz gramajda alışveriş yapabilirsiniz. Her türlü tütün çeşidi bulunup direk kendi üretimi olan ürünleri sizlere gönderiyorlar. Nargile tütün satış sitesindeki ürünler piyasa bulunan bir çok tütünden daha da kalitelidir. Tüm ürünleri özenle seçip size gönderiyorlar. Firmalarından alacağınız ürünler direk üreticiden size gönderiliyor. İnternet ortamından tütün satın alırken direkt siteden sipariş et kısmından verebilirsiniz.
17
Genel Sohbet / Kıble Pusulası ve Haritalar il...
Son İleti Gönderen celil53 - Ara 14, 2020, 12:14 ös
Kıble Pusulası ve Haritalar ile Kıbleyi Bulan Uygulama

Kıble yönünüzü doğru ve hızlı şekilde bulmak ister misiniz? Size önereceğimiz play store uygulaması ile kıble yönünüzü pratik ve doğru şekilde bulabileceksiniz. Kıbleyi bulduran uygulama 3 farklı yöntem ile kıble yönünüzü bulmanıza yardımcı olmaktadır.
Kıble Pusulası, yani mobil cihazınızdaki pusula sensörü kullanılarak hızlıca kıble yönünüz size verilmektedir. Pusula üzerinde kıble yönünüz ok ile gösterilir. İnternet olmadan kullanabileceğiniz bu özellik için mobil cihazınızda pusula sensörü olması gereklidir.

Online Haritalar ile kıble yönünüzü bulmanız için bir seçenek daha sunulmuştur. Çevrimiçi haritalar vasıtasıyla kıble yönü hattınız size anında verilir. Buna bağlı olarak kıble yönünüzü hızlıca öğrenmiş olursunuz. Yine üçüncü seçenek olarak ise Ülkeler ve Şehirler seçeneği ile de kıble yönü hattınızı ve bulunduğunuz yerin kıble açısını öğrenebilirsiniz.
Ücretsiz bir şekilde Google Play Store üzerinden mobil cihazınıza indirip/kurabileceğiniz Kıbleyi Bul/Qibla Finder uygulamaları 2 farklı dil üzerine bina edilmiştir. Türkçe ve İngilizce olarak 2 farklı link üzerinden sunulan bu uygulamalar ile kıble yönü bulma ile ilgili sıkıntılarınız son bulacaktır.

KIBLEYI BUL (TR) = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kibleyi.bul

QIBLA FINDER (EN) = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qibladirection.finder
18
Site Tanıtım Bölümü / Mert Baser Kimdir?
Son İleti Gönderen celil53 - Ara 11, 2020, 06:49 öö
Mert Baser Kimdir?

Mert Baser, 31 Mayıs 1998 doğumlu bir yazılım geliştiricisidir. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Küçüklük yaşlarında başlayan bilişim ve teknolojileriye ilgisi ilerleyen zamanlarda artmıştır ve bu artış yeteneğine yansımıştır. Lise eğitimini Kanunu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Kendini yazılımsal alanda geliştiren Mert Baser, belli bir zaman hosting işleriyle uğraşmış, hosting firmalarında teknik destek yöneticisi olarak çalışmıştır. 2014 yılından bu yana kendini yazılım/programlama üzerinde geliştirmiştir. HTML/CSS, Wordpress Kurulum/Optimizasyon/Eklenti Hizmetleri, Özel Content Bot Sistemleri, WooCommerce Entegrasyonu, PHP Script, PHP Programlama İşleri, PHP Yazılım Düzenleme,  Android Reskin Hizmetleri, Webview Uygulama Hizmeti, Ödeme Entegrasyonları gibi daha fazlasında kendini geliştirmiş ve müşterilerine profesyonel bir hizmet vermiştir. Şu anda freelancer olarak internet üzerinde faaliyet göstermektedir. Mert Baser'e kendi resmi websitesinden ulaşabilirsiniz. mertbaser.com.tr
19
Site Tanıtım Bölümü / Tanınmak için şirket video çek...
Son İleti Gönderen is_for_you - Ara 07, 2020, 05:37 ös
Fabrika tanıtımı için videolu anlatım her zaman daha etkilidir. Videolu anlatımda fabrikanın veya firmanın nasıl bir çalışma düzenine sahip olduğu, hangi işlemlerin gerçekleştirildiği, kadronun çalışma disiplini gibi konulardan bahsedilir. Firma tanıtım filmi için doğru ekipten hizmet almak önemlidir.

Çekimlerde Profesyonel Ekip
Tanıtım filmi için profesyonel bir kadrodan destek almalısınız. Son teknoloji cihazlarla hazırlanan filmin görüntü ve ses kalitesi kusursuz olmalıdır. Aynı zamanda doğru konulardan bahsedilmelidir. HD Tanıtım Filmi, sektörde bulunduğu süre içerisinde bilgi ve birikim sahibi olmuştur. Profesyonel kadroyla tanıtım filmi çeken firma bu hizmeti eksiksiz bir şekilde tamamlamaktadır.

Film Çekimi için verilen hizmetlerden bazıları:
Tanıtım FilmiTanıtım VideosuKurumsal Tanıtım FilmiTanıtım Filmi ÇekimiFirma Tanıtım FilmiTanıtım Videosu ÇekimiŞirket Tanıtım FilmiÜrün Tanıtım FilmiFabrika Tanıtım Filmi
Tanıtımların etkisi oldukça büyüktür. Tanıtım videosu sayesinde firmalar, fabrikalar, şirketler vermiş olduğu hizmeti ve ürettiği ürünü tanıtmaktadır. Şirket tanıtım filmi çekimi başta olmak üzere firma veya ürün tanıtım filmi mutlaka profesyonel ekipler tarafından yapılmalıdır.

Çekimlerde Neler Önemli?
Tanıtım filminin çekiminde kullanılan cihazlar ve sistemler önemlidir. Tanıtım filminde yer alan konular, görseller, videolar, açıklamalar da ciddi önem taşımaktadır. Doğru ve etkili tanıtım filmi için HD Tanıtım Filmi ekibinden destek alınabilir. Firma, profesyonel kadrosu ve son teknoloji sistemlerle tanıtım filmi çekimi yapmaktadır. Firmanın vermiş olduğu hizmetle hedef kitleye doğrudan ulaşılır, kitle genişletilmiş olur.


20
Site Tanıtım Bölümü / JetonBilgi Web Sitesi Her Geçe...
Son İleti Gönderen celil53 - Ara 07, 2020, 09:47 öö
JetonBilgi, uzun zamandır popüler olma yolunda ilerleme kaydeden ve insanların ilgisini çeken bir web sayfasıdır.
Yaklaşık 2 ay önce kurulmasına rağmen insanların ilgisi ve dikkatini üzerine çeken JetonBilgi son zamanlarda
yeni tür içerikleriyle karşımıza çıkmaya başladı. Özellikle insanlar tarafından çok sık ziyaret edilen JetonBilgi her türden
içerik yayınlamasıylada biliniyor. Özellikle haber, teknoloji, sağlık ve hayat hikayeleri gibi içerikler yayınlayan JetonBilgi sadece
bunlarla kalmıyor ve kullanıcı memnuniyetine son derece önem veriyor.

Uzun zamandır yayında olan JetonBilgi web adresi artık çok sık ziyaret edilmesiyle bilinir hale geldi. Popüler bir web adresi olmasada
insanların sık sık uğramasıyla ne kadar hızlı bir şekilde popüler bir web adresi yolunda olduğuda görülüyor ve biliniyor.

Son zamanlarda 5 günde 60 binden fazla girişi olduğunu açıklayan JetonBilgi artık hızlıca insanların dikkatini çekmiş bulunmakta.

JetonBilgi web adresi:
http://www.jetonbilgi.online

JetonBilgi İnstagram Adresi:
https://www.instagram.com/jetonbilgi_official/
Sayfa 1 2 3 4 ... 10