kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Son İletiler - Sayfa 5

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Son İletiler

Sayfa 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10
41
Site Tanıtım Bölümü / Ayda 526 TL taksitle arsa sahi...
Son İleti Gönderen celil53 - Ksm 05, 2020, 09:40 ös
Ayda 526 TL taksitle arsa sahibi olma imkanı

Nef güvencesi, hemen tapu teslimi, hızlı ve verimli ikinci el satış desteğiyle, 0 faiz 49 ay taksitle konut imarlı arsa fırsatından yararlanın, yeni bir şehrin kuruluşunda siz de yer alın.

📌 1500 m. sahil şeridi
📌 Resmi onaylı şehir planı
📌 Yatay mimari ve geniş bahçeler
📌 Lüks otelleri sağlık ve eğitim merkezleri
📌 Spor, sosyal ve aktivite alanları
📌 Bir NEF keşfi olan Fold Home'lar

Detaylı bilgi ve başvuru için: https://nefcity82.com/
42
Site Tanıtım Bölümü / Tanıtım filmi çekim formülleri
Son İleti Gönderen is_for_you - Ksm 03, 2020, 01:48 ös
Hayatımızda çoğu bilgiyi Google üzerinden bulmak mümkündür. Buna göre müşterilerinizin ve hedef kitlenizin hizmetlerinizle ve firmalarınızla ilgili bilgileri internet üzerinden bulmalarını kolaylaştırabilirsiniz. Ürünlerinize veya şirketinize dair tanıtım filmlerinin çekilmesini talep edebilir ve bu sayede Google videolarda görünürlüğünüzü nasıl artırabilirsiniz? Sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

Ürün tanıtım filmi için müşteri odaklı hizmetleri sunmaya devam eden adreslerimizden destek alabileceksiniz. Sizler için etkili ve kaliteli sonuçları ortaya koyacak olan çalışanlarımız sayesinde modern ve yenilikçi adımları bulabileceksiniz. Tüm cihazlardan kolaylıkla izlenebilen ve izleyenler için etkili olabilecek içeriklerde videolar ile Google görünürlüğünüze katkı sağlayabilirsiniz. İnternette yapılan aramalarda üst seviyelere çıkabilmek ve videolarda daha fazla etkileşim elde edebilmek için en doğru adrestesiniz. Firmalarımız sayesinde Şirket tanıtım filmi hizmetlerinde en kaliteli çalışmalara yer verilecektir. Hem gerçek ortamlarda oluşturulan görseller ve çekimlerle, hem de dijital olarak hazırlanan çeşitli içerikler sayesinde en iyi videoları hazırlamaya devam ediyoruz. Harika çözümleri bulabileceğiniz adresimiz sayesinde zorlanmayacağınızı vurgulamaktayız. Sanal platformlarda tanınabilmek ve markanızı daha geniş bir kesime duyurabilmek için bizleri ziyaret etmeyi unutmayın.

Hizmet verdiğiniz sektörde hedef kitlenizi bilgilendirmek amacıyla çeşitli yöntemleri deniyor olabilirsiniz. Sizlerle en kapsamlı şekilde açıklayacağımız hizmetlerimizi buluşturmakta olup, marka bilinirliğinizi artıracak önerilerimizi sunmaktayız.

Örneğin:
Kurumsal Tanıtım Filmi
Tanıtım Filmi Çekimi
Firma Tanıtım Filmi
Tanıtım Videosu Çekimi
Şirket Tanıtım Filmi
Ürün Tanıtım Filmi
Fabrika Tanıtım Filmi
Tanıtım Filmi
Tanıtım Videosu... gibi hizmetlerimizle marka bilinirliğinizi en etkili yöntemlerle artırıyoruz. Profesyonel ekibimiz sayesinde sizlerde istediğiniz hizmet avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Ayrıca, Youtube üzerinde daha fazla izlenme alabilmenizi sağlayacak olan tanıtım filmi sunumlarıyla karşınızdayız. Etkili biçimde hazırlayacağımız videolar ile daha fazla kişiye ulaşmayı başarabilirsiniz. Böylece hem internet sayfalarında, hem de hizmet bölgenizde daha fazla kişinin keşfetmesini sağlayabilirsiniz.

Gözle görülür artışa şahit olabilmek için sitelerimizi inceleyerek ihtiyaç duyacağınız hizmetleri talep edebilirsiniz. Youtube videolarının sürelerine, içeriğine, logonuzun yer almasına ve izleyenleri sıkmayacak detaylara yer verilmesine imkan sağlayan uzman ekiplerimizin desteğini alabileceksiniz. Profesyonel bir şekilde hazırlanmasını isteyeceğiniz tanıtım videosu taleplerinizi bizlere ulaştırmayı unutmayın. En çok talep gören ve beğenilen video hazırlama hizmetlerimizin ne denli etkili olacağını kısa sürede keşfedebileceksiniz. Sizler de sıralamalarda daha üst yerlere taşımak isteyeceğiniz web sitelerinizle ve hizmetlerinizle ilgili reklam çalışmalarında Youtube videolarının hazırlanmasını sağlayan adreslerimizle iletişime geçebilirsiniz. Bir telefon kadar uzağınızda olan firmalarımız sayesinde tüm Türkiye'de meşhur hale gelebileceğinizi vurgulamaktayız.



43
Site Tanıtım Bölümü / Erkek ve çocuk kuaföründe prof...
Son İleti Gönderen is_for_you - Ksm 03, 2020, 01:02 ös
Şık olmak ve çekici görünmek her insanın üzerinde önemle durduğu bir konudur. Bu konu hem kişisel bakım hem de insanın kendine güveni için son derece önemlidir. Bu kapsamda Suadiye erkek kuaförü alanında sizlere kaliteli hizmetler sunan firmamız, işinde uzaman kadrosu ile hizmetinizdedir. Kaliteli malzemelerimiz, etkili ekipmanlarımız ve nezih ortamımızla sizlerin güzel ve bakımlı görünmesi için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Bu anlamda kendisini sürekli geliştiren çalışanlarımızla hizmetinizdeyiz.

Sunduğumuz Hizmetler

Erkek bakımı konusunda yılların getirdiği deneyim ve bilgi birikimi ile hizmet vermekteyiz. Bu kapsamda;

•    Saç, sakal kesim ve düzeltme,
•    Saç tarama ve fön,
•    Kalıcı saç düzleştirme,
•    Keratin bakımı,
•    Saç, sakal boyama ve renk açma,
•    Manikür, pedikür,
•    El ve ayak bakımı,
•    Kaş dizayn ve buna benzer işlemlerde sizlere kaliteli hizmetler sunmaktayız.

Keyifli Sohbet ve Kaliteli Bakım

Suadiye erkek berberi alanında kesim, bakım, tasarım gibi konularda etkili hizmetler veren firmamız güler yüzlü ve hoş sohbet çalışanlarımızla sizlere keyifli ve sağlıklı bir hizmet sunmaktadır.

https://www.gentsistanbul.com/
44
Site Tanıtım Bölümü / Ölmez Dekorasyon İzmir
Son İleti Gönderen is_for_you - Ekm 26, 2020, 09:07 ös
Ölmez Dekorasyon isimli firma, İzmir bölgesinde hizmet etmekte olan bir iç mimarlık ofisidir. Ölmez Dekorasyon Firmasının ofisi bulunduğu bölgede oldukça öne çıkmış ve hizmetleri ile kendini kanıtlamış bir İç Mimarlık ofisidir. İzmir İlinin Karşıyaka İlçesinde faaliyet gösteren ofis, ev ve iş yerleriniz için sizlere inanılmaz tasarımlar sunmaya devam ediyor.

Ölmez Dekorasyon sizler için İç Mimarlık, Anahtar Teslim Tadilat, İç Dekorasyon işleri, Ev ve İşyeri Tadilatları olarak birçok alanda hizmet veriyor. Faaliyet gösterdiği bölge olan İzmir'in Karşıyaka İlçesinde ve diğer bölgeler arasında yapmış olduğu çalışmalar ve referanslar sayesinde, piyasada bulunan diğer dekorasyon firmalarının önüne geçmiş durumdadır. İç Mimarlık fiyatları konusunda da diğer firmalardan farklı olarak oldukça uygun fiyatlar karşılığında hizmet vermektedir.

Karşıyaka İlçesi Tuna Mahallesinde denize çok yakın olan ofisi ile oldukça dikkat çeken Ölmez Dekorasyon Firması, yapmış olduğu çalışmalar ve projeler ile müşterilerini memnun bırakmayı başarmış bir firmadır. Bulunduğu bölgede müşteri memnuniyetini ilke edinerek çalışmalarını sürdüren Ölmez Dekorasyon, sektöründe ne kadar başarılı ve yaratıcı olduğunu kendi ofis planlaması ile de müşterilerine göstermeye devam ediyor.
45
Site Tanıtım Bölümü / Office programları hakkında bi...
Son İleti Gönderen celil53 - Ekm 22, 2020, 02:10 ös
Office 2019, Windows ve Mac için kullanıma sunuldu Office 2019; Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access ve Publisher'ın yeni şirket içi sürümüdür. Office'in bulut bağlantılı sürümü olan Office 365 ProPlus, en üretken ve en güvenli Office deneyimini, ayrıca dağıtım ve yönetim açısından en düşük toplam sahip olma maliyetini sunar. Office 2019 ise buluta geçmeye henüz hazır olmayan müşteriler için kullanıcılara ve BT uzmanlarına şirket içi uygulamalara yönelik yeni özellikler ve güncelleştirmeler sağlıyor.

excel lisans anahtarı 2019alarak detaylı kullanım hakkında detaylı bilgileri edinebilirsiniz.

Windows Uzun Süreli Bakım Kanalı (LTSC) sürümleri gibi Office 2019 da buluta bağlanamayan veya düzenli bir şekilde güncelleştirme alamayan müşterilere bir dizi değerli iyileştirme sağlar. Office 2019'daki yeni iyileştirmeler, son üç yıl içinde Office 365 ProPlus'a eklenen çok sayıda özelliğin bazılarını içerir. Office 2019, tek seferlik bir sürümdür ve ileride özellik güncelleştirmeleri sunulmayacaktır. Ancak, Office 365ProPlus'a her ay işbirliği, yapay zeka (AI), güvenlik ve diğer alanlardaki inovasyonları içeren yeni özellikler eklemeye devam edeceğiz.

Office 2019'da PowerPoint kullanılan bir cihazı gösteren resim. Office 2019, tüm uygulamalarda kullanıcıların daha kısa sürede harika içerikler oluşturmasına yardımcı olacak özellikler sunar. PowerPoint 2019'da Dönüşüm ve Önizleme gibi yeni özelliklerden yararlanarak sinematik sunular hazırlayabilirsiniz. Windows'daki uygulamalarda sunulan gezici kalem kutusu, basınca duyarlılık ve eğim efektleri gibi iyileştirilmiş mürekkep oluşturma özellikleri doğal bir şekilde belge oluşturmanıza olanak tanır. Office 2019'da Excel kullanılan bir cihazı gösteren resim. Excel 2019, yeni formül ve grafikler, PowerPivot iyileştirmeleri gibi yeni ve güçlü veri analizi özellikleri ekler.
office professional 2013 plusalarak detaylı kullanım hakkında detaylı bilgileri edinebilirsiniz.



Açık bir dizüstü bilgisayarda üzerinde çalışılan bir Word belgesini gösteren resim. Word 2019 ve Outlook 2019, en önemli konulara odaklanmanıza yardımcı olur. Sesli Okuma ve Metin Aralığı gibi Öğrenme Araçları içeriğinizle etkileşimi kolaylaştırır. Odak Modu, dikkat dağıtıcı unsurları engeller ve içeriğinizi ön plana çıkarır. Odaklanmış Gelen Kutusu, önemi düşük e-postaları yolunuzdan çekerek işlerinizi en kısa sürede halletmenize yardımcı olur. Office 2019, BT alanında geliştirilmiş güvenlik ve kolaylaştırılmış yönetim sağlayan katma değer de içermektedir.

Office 2013'te modern bir dağıtım teknolojisi olan Tıkla-Çalıştır (C2R) yöntemini kullanıma sunduk. Bu teknoloji artık dünya çapında yüz milyonlarca cihazda Office'i dağıtıp güncelleştirmek için kullanılıyor. Office 2019 ile şirket içi Office sürümlerini C2R'ye taşıyarak maliyetleri düşürüyor ve güvenliği geliştiriyoruz. C2R teknolojisi öngörülebilir aylık güvenlik güncelleştirmeleri, yükleme sırasında güncel uygulamalar, Windows 10 indirmeyi iyileştirme teknolojisi sayesinde düşük ağ kullanımı ve Office 365 ProPlus'a yükseltmek için kolay bir yol gibi avantajlara sahiptir.

professional plus 2010alarak detaylı kullanım hakkında detaylı bilgileri edinebilirsiniz.
C2R, Microsoft Yükleyici (MSI) tabanlı ürünlerle aynı kurumsal odaklı yönetim özelliklerini sunar ve eski MSI tabanlı ürünlerden Office 2019'a geçişte yerinde yükseltme gerçekleştirilmesini destekleyecektir. Office ürünlerinin 2019 sürümü sunucularımıza yönelik güncelleştirmeler de içermektedir ve önümüzdeki haftalarda Exchange Server 2019, Skype Kurumsal Sunucu 2019, SharePoint Server 2019 ve Project Server 2019'u kullanıma sunacağız. Office 2019, buluta hazır olmayan müşterilerin kullanabileceği değerli bir güncelleştirmedir.

Office'in yeni bir şirket içi sürümünü her kullanıma sunduğumuzda müşterilerimiz bunun son sürüm olup olmadığını sormaktadır. Gelecekte bir şirket içi sürüm daha sunma taahhüdümüz olduğunu memnuniyetle doğruluyoruz. Bulut ile üretkenlik, güvenlik ve toplam sahip olma maliyeti alanlarında ciddi avantajlar elde edilse de her müşterinin bulut hizmetlerinin benimsenmesi yolunda farklı bir noktada olduğunun farkındayız. Office'in şirket içi sürümünü, müşterilere kendi belirledikleri hızda buluta geçme esnekliğini sağlama taahhüdümüzün önemli bir parçası olarak görüyoruz.
46
Site Tanıtım Bölümü / Windows 10'da PC performansı A...
Son İleti Gönderen celil53 - Ekm 22, 2020, 01:43 ös
Windows 10'da PC performansı Bilgisayarınız yavaş çalışıyorsa, aşağıdaki öneriler işleri hızlandırmaya yardımcı olabilir . İpuçları sırayla listelenmiştir, bu nedenle ilki ile başlayın, bunun işe yarayıp yaramadığını görün ve bir sonraki adıma geçin. 1. Windows ve aygıt sürücüleri için en son güncellemelere sahip olduğunuzdan emin olun. Bilgisayarınızdan en iyi şekilde yararlanmanın en iyi yollarından biri, Windows 10'un en son sürümünün yüklü olduğundan emin olmaktır. Güncellemeleri kontrol ettiğinizde, PC'niz en son aygıt sürücülerini de arayacaktır, bu da PC'nizin performansını artırmaya yardımcı olabilir. Başlat'ı seçin düğmesine basın, sonra Ayarlar'ı seçin. > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update > Güncellemeleri kontrol et . Windows güncellemelerini kontrol et , aşağıdakileri uygula Durum "Güncelsiniz" diyorsa bir sonraki ipucuna gidin.Durumda "Güncellemeler var" yazıyorsa, Şimdi yükle 'yi seçin .

windows 10 pro lisanslama ile bilgisayarınızın hızını artırabilirsiniz. 

Kurmak istediğiniz güncellemeleri seçin, ardından Yükle 'yi seçin .Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve daha iyi çalışıp çalışmadığını görün. Güncelleştirmeler hakkında, otomatik olarak nasıl yüklenebileceklerini de içeren, daha fazla bilgi için, Windows Update SSS bölümüne bakın . PC'niz hala yavaş çalışıyorsa, bir sonraki ipucuna devam edin. 2. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yalnızca ihtiyacınız olan uygulamaları açın Birçok uygulamanın, programın, web tarayıcısının vb. Aynı anda açık olması PC'nizi yavaşlatabilir. Aynı anda çok sayıda tarayıcı sekmesinin açılması da biraz yavaşlayabilir. Bu durumda, ihtiyaç duymadığınız uygulamaları, tarayıcı sekmelerini vb. Kapatın ve bunun bilgisayarınızı hızlandırmaya yardımcı olup olmadığına bakın. Yardımcı görünmüyorsa, PC'nizi yeniden başlatın ve ardından sadece ihtiyacınız olan uygulamaları, programları ve tarayıcı pencerelerini açın. PC'nizi yeniden başlatmak için Başlat'ı seçin düğmesine basın, ardından Güç öğesini seçin >

Yeniden başlat .Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra, yalnızca ihtiyacınız olan uygulamaları açın, ardından tamamladığınızda bunları kapatın. Bazen daha eski bir Windows sürümü için yapılan uygulamalar hala Windows 10'da çalışır, ancak bilgisayarınızı yavaşlatabilirler. Bu, belirli bir programı açtıktan sonra gerçekleşirse, güncellenmiş bir sürüm için yazılım şirketinin web sitesini kontrol edin veya Program Uyumluluğu Sorun Gidericisi'ni çalıştırın. Program Uyumluluğu Sorun Gidericisini çalıştırmak için Görev çubuğu, tip arama kutusuna , arıza tespiti , ardından seçmek giderme ayarlarını bunun altında listelenen Sistem ayarları vardır ki,.Sorun gidericiler listesinde, Program Uyumluluğu Sorun Gidericisi > Sorun gidericiyi çalıştır'ı seçin .Eğer sorun yaşadığınız programı seçin, ardından seçmek İleri ve sorun giderici yoluyla devam edin. PC hala yavaş çalışıyor mu? Bir sonraki ipucuna devam et. 3. Performansı artırmak için ReadyBoost kullanın.

ReadyBoost, bilgisayarınızı açmadan ve daha fazla bellek (RAM) eklemeden bilgisayarınızın performansını artırmak için USB flash sürücü gibi çıkarılabilir bir sürücü kullanmanızı sağlar. ReadyBoost'u kullanmak için, bir USB flash sürücüye veya en az 500 MB boş ve yüksek veri aktarım hızına sahip bir hafıza kartına ihtiyacınız olacak. ReadyBoost'u kullanmak için USB flash sürücüyü PC'nizdeki bir USB portuna takın.Dosya Gezgini'ni seçin Görev çubuğundanUSB flash sürücüyü basılı tutun (veya sağ tıklatın) (veya bunun yerine kullanıyorsanız SD kartı), ardından Özellikler'i seçin .Seç ReadyBoost sekmesini, ardından seçmek kullan Bu cihazı . Windows, aygıtın ReadyBoost kullanıp kullanmayacağını belirler. Olmazsa, size bildirir.Windows belleği optimize etmek için ne kadar boş alan kullanılacağını belirledikten sonra, bu alanı ayırmak için Tamam'ı seçin ; böylece ReadyBoost bunu kullanabilir. Dosya Gezgini'ndeki USB flash sürücünün içeriğine baktığınızda, flash sürücüde ReadyBoost.sfcache adlı bir dosya göreceksiniz. Bu dosya, ReadyBoost için ne kadar alan ayrıldığını gösterir. Not Windows bir yarıiletken sürücüye (SSD) yüklenmişse ReadyBoost kullanılamaz. Bir SSD zaten hızlı ve ReadyBoost performansını artıramayacak. 4. Sistemin sayfa dosya boyutunu yönettiğinden emin olun Disk belleği dosyası, sabit diskinizde, Windows'un bellek kullandığı bir alandır.

Windows 10'da, sayfa boyutunu otomatik olarak yöneten ve bilgisayarınızın performansını artıran bir ayar vardır. Otomatik sayfa dosyası yönetiminin açık olduğundan emin olmak için Görev çubuğundaki arama kutusuna advanced system yazın ve altında Kontrol paneli bulunan ve listelenen Gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle'yi seçin .Sistem Özellikleri'nde, Gelişmiş sekmesini seçin, ardından Performans alanında Ayarlar'ı seçin .Performans Seçenekleri'nde, Gelişmiş sekmesini seçin, ardından Sanal bellek alanında Değiştir'i seçin .Tüm sürücüler için disk belleği dosyasını otomatik olarak yönet onay kutusunun seçili olduğundan emin olun . Öyleyse, bir sonraki ipucuna devam et. Değilse, seçin ve ardından Başlat'ı seçerek bilgisayarınızı yeniden başlatın.düğme> Güç > Yeniden başlat .

windows 10 dijital lisans ile bilgisayarınızın hızını artırabilirsiniz.

Bilgisayarınızı kullanın ve daha iyi çalışıp çalışmadığını görün. Değilse, bir sonraki ipucunu deneyin. 5. Düşük disk alanı ve boş alan olup olmadığını kontrol edin Bilgisayarınızda biraz disk alanı boşaltırsa performansı artırabilirsiniz. Düşük disk alanı olup olmadığını kontrol etmek için Başlat'ı seçin düğmesine basın, sonra Ayarlar'ı seçin. > Sistem > Depolama . Depolama ayarlarını açSürücüleriniz Depolama alanında listelenir. Her sürücü için boş alan ve toplam boyut miktarına dikkat edin. Not PC'nizde alan az değilse, bir sonraki ipucunu deneyin. Gereksiz veya geçici dosyaları cihazınızdan silmek için Storage Sense yazılımını kullanabilirsiniz; bu, alan da boşaltabilir.

Storage Sense özelliğini açarsanız, Windows, boş disk alanınız azaldığında veya belirlediğiniz aralıklarla yetersiz olduğunda, gereksiz dosyalardan (geri dönüşüm kutunuzdaki dosyalar da dahil) kurtularak otomatik olarak boş alan açacaktır. Aşağıdaki talimatlar geçici dosyaların nasıl silineceğini ve Storage Sense'in nasıl açılacağını ve yapılandırılacağını gösterir. Aşağıdaki adımları kullanarak cihazınızda Storage Sense'i bulamıyorsanız, bunun yerine aşağıdaki "Disk temizleme ile boş alan açın" bölümüne bakın. Not Performansı artırmak için geçici dosyaları silmek istemeyebilirsiniz. Bu dosyalar şu anda kullanılmasa da, uygulamalarınızın daha hızlı yüklenmesine ve çalışmasına yardımcı olur. Storage Sense ile geçici dosyaları silmek için Başlat'ı seçin düğmesine basın, sonra Ayarlar'ı seçin. > Sistem > Depolama .

Depolama ayarlarını açDepolama dökümünde Geçici dosyalar'ı seçin . Not : Geçici dosyaları listede göremiyorsanız, Daha fazla kategori göster seçeneğini seçin . Windows, bilgisayarınızda hangi dosyaların ve uygulamaların daha fazla yer kapladığını belirlemek için birkaç dakikanızı alacaktır.Silmek istediğiniz öğeleri seçin ve ardından Dosyaları kaldır seçeneğini seçin . Boşaltmadan önce Geri Dönüşüm Kutusu'ndakileri görmek için masaüstünüzden açın. Geri Dönüşüm Kutusu simgesini göremiyorsanız masaüstünüzde, görev çubuğundaki arama çubuğuna geri dönüşüm kutusunu yazın , ardından sonuç listesinden Geri Dönüşüm Kutusu'nu seçin . Not Windows, fikrinizi değiştirip ileride tekrar gereksinim duymanız durumunda sildiğiniz dosyaları Geri Dönüşüm Kutusu'na taşır. Önceden sildiğiniz dosyaları kalıcı olarak kaldırmak için Geri Dönüşüm Kutusu dosyalarını silerek önemli miktarda yer açabilirsiniz . Storage Sense uygulamasını açmak ve yapılandırmak için Başlat'ı seçin düğmesine basın, sonra Ayarlar'ı seçin. > Sistem > Depolama. Depolama ayarlarını açDepolama alanında, Depolama Algısı'nı açın .Storage Sense'i Yapılandır'ı seçin veya şimdi çalıştırın .In Depolama Sense alanı, sen Depolama Sense çalıştırmak istediğiniz ne sıklıkta seçin.Geçici Dosyalar alanında, uygulamalarımın kullanmadığı geçici dosyaları sil'i seçin .

Storage Sense uygulamasının hangi dosyaları silmesini istediğinizi seçin (seçimleriniz Geri Dönüşüm Kutusu'ndaki ve İndirilenler klasöründeki dosyalardır), ardından ilgili zaman aralıklarını seçin.Aşağı kaydırın ve Şimdi temizle seçeneğini seçin . Windows dosyalarınızı temizlemek birkaç dakika sürecek ve ardından ne kadar disk alanı boşaldığını belirten bir mesaj göreceksiniz. Sisteminizde Depolama Algısı yoksa, geçici dosyaları ve sistem dosyalarını cihazınızdan silmek için Disk Temizleme aracını kullanabilirsiniz. Disk Temizleme'yi çalıştırmak için Görev çubuğundaki arama kutusuna disk temizleme yazın , ardından sonuçlar listesinden Disk Temizleme'yi seçin .Silmek istediğiniz dosya türünün yanındaki onay kutusunu seçin. (Her dosya türünün açıklamasını görmek için adı seçin.) Varsayılan olarak, İndirilen Program Dosyaları , Geçici İnternet Dosyaları ve Küçük Resimler seçilidir. Bu dosyaları silmek istemiyorsanız bu onay kutularını temizlediğinizden emin olun.Daha fazla alan boşaltmak için, Sistem dosyalarını temizle'yi seçin . Disk Temizleme işlemi, boşaltılabilen alan miktarını hesaplamak için birkaç dakika alacaktır.

windows 10 pro lisans ile bilgisayarınızın hızını artırabilirsiniz.

https://www.liyayazilim.com/image/cache/catalog/microsoft-237843_640-750x450.png

Not Windows 10'a geçtiğinizden bu yana 10 günden daha kısa bir süre geçmişse, önceki Windows sürümünüz silebileceğiniz bir sistem dosyası olarak listelenir. Sürücü alanını boşaltmanız gerekirse, silebilirsiniz, ancak önceki Windows sürümünüze geri dönme seçeneği sunan dosyaları içeren Windows.old klasörünüzü sileceğinizi unutmayın. Önceki Windows sürümünüzü silerseniz, geri alınamaz.










47
Site Tanıtım Bölümü / Patigil Ailesinden Ücretsiz Ke...
Son İleti Gönderen is_for_you - Ekm 20, 2020, 05:07 ös


Söz konusu sevimli hayvan dostlarımız ise tamamı ücretsiz kedi sahiplendirme Patigil.com adresinde sizleri bekliyor. Patigil ailesi olarak bizler kedi ve köpek cinsleri başta olmak üzere pek çok evcil hayvanın sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlıyoruz. Bu bağlamda da tamamen ücretsiz olarak sahiplendirme hizmetleri sunuyoruz.

Patigil.com adresinde yer alan hem kedi hem de köpek sahiplendirme sayesinde sevimli dostlarımıza kucak açabilirsiniz. Ülkemizde pek çok kedi ve köpek ne yazık ki sokaklarda yaşam mücadelesi vermektedir. Bu masum canlılara sıcak bir yuva sağlamak her insanın vicdani görevidir. Biz de bu görevi üstlenerek sizler için ücretsiz ilanları bünyemizde barındırıyoruz.


Patigil Tamamen Ücretsiz Kedi Sahiplendirme İlanları

Patigil ailesi demek yalnızca bu ailede yer alan insanlar demek değildir. Bizler, yardıma muhtaç, terk edilmiş ve sokakta yaşamaya mahkum sevimli canlılara yardım etmek istiyoruz. Bu yüzden de bize gelen tüm ilanları sizler gibi vicdanlı insanlara iletiyoruz. Üstelik bunu yaparken herhangi bir ek ücret de talep etmiyoruz.

Patigil ailesi olarak yavru kedi sahiplenme ilanlarını paylaşarak sevimli yavruların sokaklarda ölüme terk edilmemesini amaçlıyoruz. Her gün pek çok kedi yavrusu kötü sokak koşulları nedeniyle dünyaya geldikten kısa süre sonra hayatlarını kaybedebiliyor. Biz de bunun önüne geçmeyi kendimize misyon edinerek ve sizleri de arkamıza alarak bu canlılara yuva arıyoruz.


Patigil Tamamen Ücretsiz Köpek Sahiplendirme İlanları

Patigil ailesi, yalnızca kedi türlerine kucak açmayan aslında her türlü evcil hayvanı sahiplendirmeye çalışan bir oluşumdur. Aynı şekilde köpek sahiplendirme ilanlarının da tamamı ücretsiz olup terk edilen köpeklere kapsamaktadır.
Zor koşullar altında yaşamak zorunda kalan her türlü evcil hayvan ilanını Patigil.com adresinden bulabilirsiniz. Bu sevimli canlılara sıcak br yuva açmak için çok fazla düşünmenize ve çok paralar ödemenize gerek yok.

Kedi sahiplendirme ilanları ve diğer tüm hayvan dostlarımızın ücretsiz sahiplendirme ilanları sitemizde yer alıyor. Satın alma sahiplen ilkesine uygun hareket eden Patigil ailesi olarak sizleri sitemizde ilanlara göz atmaya davet ediyoruz.
Ayrıca web sitemiz üzerinden kuş sahiplendirme hakkında hem bilgi alabilirsiniz hem de kuş sahiplendirme ve sahiplendirme ilanı verebilirsiniz. Sürekli yenilikçi tavrı ile dikkat çeken Patigil ailesi, sizler için en iyi hizmeti vermeye kararlı.

Satın alma sahiplen ilkesi ile hareket eden yönetim ekibi, ücretli sahiplendirme ilanlarını reddederken özellikle sokak hayvanları için en iyi şekilde yardım eli uzatmaya çalışıyor.
 Web sitenin gelirinin %10'u veterinerdeki yaralı hayvanlar için kullanılıyor.
48
Site Tanıtım Bölümü / Son Dakika Haberleri için Onha...
Son İleti Gönderen is_for_you - Ekm 16, 2020, 08:40 ös
Dolar düştü mü yükseldi mi? Bugünkü vaka sayısı kaç? Tüm bu soruların cevabı için Onhaber.net okurlarına Türkiye gündemini ve son dakika haberlerini güncel bir şekilde ve ücretsiz olarak aktarıyor. Gündemde olanlara, yerli haber konularına şeffaf ve güvenilir bir şekilde ulaşmak için onhaber.net adresini ziyaret edin. Kullanışlı ara yüzü ile ister web
49
Site Tanıtım Bölümü / İstanbul SEO Uzmanı
Son İleti Gönderen is_for_you - Ekm 15, 2020, 04:41 ös

Sahibi olduğunuz web adreslerinin geliştirilmesi için webmaster hizmetlerine ve bu hizmetleri sunan kişilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Web sitelerinin kurulumundan yönetimine ve takiplerin yapılmasına kadar pek çok işlemde yardımcınız olacak webmasterlar sayesinde sorularınızın yanıtlarını bulabilirsiniz. SEO işlemlerinden para kazanabileceğiniz, satış yapabileceğiniz yöntemleri öğrenebilmek için web adresimizi ziyaret edebilir ve güncel içeriklere göz atabilirsiniz. Global çapta hizmetlerini sürdüren ve en sağlıklı bilgileri elde edebileceğiniz bu alanlarda kendinizi ve site adreslerinizi geliştirebilirsiniz. Uygun ücretlerle hizmete dahil olabileceğiniz ve SEO çalışmalarından para kazanabileceğiniz uygulamalar için bizi arayabilirsiniz. Hem daha sağlıklı bilgileri elde edebilmek, hem de gelirlerinizi artırabilmek için vakit kaybetmeden 7/24 YAVUZ DOĞANALP ile irtibat kurabilirsiniz.

Başarılı Çalışmalara İmza Atan İSTANBUL SEO UZMANI

İnternet üzerinde En iyi SEO UZMANI ile ilgili araştırmalarınızı yaparken pek çok adresle karşılaşabilirsiniz. Uzun yıllardır en kaliteli hizmetleri sunmaya devam eden uzman paylaşılan bilgilerin ve içeriklerin sizler için de faydalı olacağını vurgulamaktadır. Yararlı uygulamalar sayesinde ticari paylaşımlarınızla çalışmalar yaparak web adresinizi çok daha iyi yerlere getirmektedir. Daha fazla satış yapabileceğiniz yöntemleri duyabilmek için merak ettiğiniz konulara değinen webmaster, İşini hakkıyla yapan özveriyle çalışan biridir. Kaliteli işleri sayesinde vaktinizi boşa harcamadan sizde internet dünyasında Yavuz DOĞANALP ile Google' da yerinizi alacaksınız.

Sizde Kaliteli backlink, makale, tantım yazısı hizmetleri için https://www.yavuzdoganalp.com/ adresini ziyaret ediniz.


50
Site Tanıtım Bölümü / Beylikdüzü İngilizce Yurt Dışı...
Son İleti Gönderen is_for_you - Ekm 15, 2020, 04:18 ös

Üniversiteden mezun oldunuz veya büyük bir şirkette yöneticisiniz ama İngilizceyi hala konuşamıyor musunuz? Bunun için en uygun ve hızlı çözüm İngilizceyi anavatanında öğrenmek olacaktır. İngiltere, Kanada, İrlanda, Malta ve Dubai'deki en kaliteli eğitim veren dil okullarının sunduğu hizmetleri sizlerle buluşturan Türkiye'nin en uygun fiyatlı dil okulu acentası Fly English Academy'nin sizlere sunacağı fırsatlarla en doğru okulu bulacaksınız. Fly English Academy olarak uzman danışmanlarımızla sürecin en başından eğitiminizin sonuna kadar yanınızda olacağız. Şu an kurların çok yüksek olmasından dolayı, genel olarak öğrencilerimize Malta'daki dil okulu fırsatlarını sunuyoruz. 24 haftalık paket programlarının (eğitim, konaklama, havaalanı transferi ve materyal) ücretleri Malta'da 4000-5000 Euro civarındadır. Bu paket programlar diğer ülkelerde (İngiltere, Kanada ve İrlanda) 8000-9000 Euro civarındadır. Yani Malta'da aynı eğitim kalitesini yarı fiyatına alabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmek ve daha detaylı bilgi almak için Instagram'dan @flybeylikduzu adresini takip edebilir, 05061801350 nolu telefonu arayabilir ya da www.flyenglishacademy.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Beylikduzu metrobüs durağına 2 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan ofisimizde çay içmeye de bekleriz.


Sayfa 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10