kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Son İletiler - Sayfa 9

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Son İletiler

Sayfa 1 ... 7 8 9 10
81
Site Tanıtım Bölümü / NEF Bahçelievler şehrin merkez...
Son İleti Gönderen celil53 - Ekm 05, 2020, 07:24 ös
Hem şehrin merkezinde hem de doğayla iç içe bir yaşam Nef Bahçelievler'de sizi bekliyor. Önünde metro durağı bulunan yeni Nef'inizi 120 ay vadeli %0,99 kredi faizi fırsatından yararlanarak tapusuyla birlikte 2020 yılı içinde teslim almak için hemen aşağıdaki formu doldurun.

Nef Bahçelievler binalar arasına sıkışmış bir şehir hayatının aksine yemyeşil bahçeler arasında nefes alabileceğiniz, kendinizi doğayla baş başa hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor. Şehrin merkezinde İstanbul'un en rağbet gören semtlerinden birinde ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayan Nef Bahçelievler sizleri bekliyor.

Kendine has kültürü ve yaşantısıyla İstanbul'un gözde semtlerinden Bahçelievler'de, dünyanın en iyi mimarlık ofislerinden biri olan SPDO Architects imzasını taşıyan farklı bir proje geliyor. Şehrin içinde olsa bile çocuklarınızın yemyeşil bahçelerde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği, her gün evinize dönerken ilk günkü heyecanı yaşayacağınız ve sevdiklerinizle çok mutlu olacağınız bir ev hayal ettik. Tüm bu hayallerin sonunda da Nef Bahçelievler doğdu.

Sosyal Alanlar Nef Bahçelievler'de

Nef Bahçelievler, zemin katından terasa kadar daha yaşanılabilir alanlar tasarlayarak yatırımcının istek ve ihtiyaçlarına cevap veriyor. Nef, Bahçelievler'de hayata geçirilen konutları yatırımcılarıyla buluşturuyor. Şehrin en merkezi lokasyonlarından birinde yemyeşil bir hayat sunan proje ile yaşam standardınız yükselecek. Özel olarak tasarlanan peyzaj alanları, kat bahçeleri ve havuzları ile İstanbul konut projeleri içerisinde farkını ortaya koyan projede her gününüz huzur dolu geçecek.

Toplamda 10 bloktan oluşan Nef konutlarında, tüm blokların arasına yayılmış; eğlence alanları, dinlenme yerleri, spor alanları ve kıvrımlı yansıma havuzu ile yepyeni bir dünya sizleri bekliyor. Nef çocuklarınızı en az sizin kadar düşünerek projeye; sokak oyun alanları, çocuk kulübü ve ağaç evler ekledi. Yatırımcılarına mutluluğu vadeden Nef konutları sizleri bekliyor.

https://www.nef.com.tr/projeler/nef-bahcelievler
82
Site Tanıtım Bölümü / Arçelik Beyaz Eşya Tamir Servi...
Son İleti Gönderen celil53 - Ekm 05, 2020, 04:09 ös
Günlük hayat içerisinde ev aletlerinin yeri büyüktür. Bu önem hem zaman kazancı hem de bazı işlerin kolaylıkla yapılasıdır. Gelişen teknoloji ile bu ürünlerde buna ayak uydurmuş ve yenilikler getirmiştir. Getirmeye de devam etmektedir. Fakat gelen bu yenilikler ile bazı sorunlarda ortaya çıkmıştır. Bu sorunları gidermek için  tr.servisw.com birimden yardım isteyebiliriz. İstenilen bu yardım ile istenilen sonuç elde edilmektedir. Gerek arıza giderme gerekse kurulum için bu birime başvurup talepte bulunabiliriz. Talebimiz dikkate alınıp ev kısa sürede kurulum yapılacak ya da arıza giderilecektir.

Aldığımız ürün firması ile iletişime geçerek ki bunlardan bir tanesi arçelik servisi olup siz müşterilerimizin isteklerini en hızlı ve kesin yoldan yapmak için elimizden gelenin fazlasına yapmaya çalışıyoruz. Firmamıza ait olan bütün ürünler hakkında bilgiye sahip olan profesyonel bir ekiple çalışmakla birlikte gün geçtikçe kendimizi yenilemek ve tekrarlamamak için uğraşıyoruz. Siz müşterilerimizin kurulum ya da arıza için bize başvurmaları gerekmektedir. Bu başvuralar dikkate alınıp belirli günler içerisinde verilen adrese gelinip istekleriniz bir sonuca bağlanacaktır. Yapılan kurulum ve arıza hakkında da siz müşterilerimize bilgi verilmektedir.

Günlük hayatta önemi bu kadar büyük olan bu ürünlerin eksikliği fark edilecek ve bazı aksaklıklara yol açacaktır. Hele ki bu aksaklık kombi de yaşanıyor ise daha büyük sıkıntılar çekilecektir. Kışın kombinin bozulması demek sıcak her şeyden mahrum kalmak demektir. Arıza yapan ya da yeni kurulması gereken kombi için izmir beyaz eşya servisi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Her türlü kombi arızasının giderilmesi ve kurulumunun yapılması için elimizden gelenin fazlasını siz müşterilerimize sunmaktayız. Özelliklere göre sınıflara ayrılan kombilerin onarımı için bu konuda üstün bilgiye sahip bir ekip ile çalışmakta ve isteğinizi en kısa sürede yerine getirmekteyiz.

https://tr.servisw.com
83
Site Tanıtım Bölümü / Tüm Hayaller İçin Hedef Akadem...
Son İleti Gönderen is_for_you - Ekm 01, 2020, 09:58 ös
Tüm Hayaller İçin Hedef Akademi
Ülkemizde bulunan eğitim sonucunda iyi bir yerlere gelmek isteyen tüm öğrencileri büyük bir sınav süreci bekliyor. Bu sınavlara hazırlık sürecini iyi bir şekilde değerlendiren öğrenciler ise bu sınavları kazanarak istedikleri yere ulaşıyor. Ancak günümüze eğitiminin yetersizliği ve son zamanlarda yaşanan salgın hastalıklardan dolayı destek almak en doğru seçenek haline geliyor.
 
Zorlu sınav hazırlık sürecinde Hedef Akademi öğrencilerin yanında yer alarak çeşitli sınavlar için en doğru eğitimi geleceğimizin sahiplerine en iyi şekilde vererek disiplinli bir işleyiş gösteriyor. Verdiği Kpss kursu, Dgs Kursu, Yös Kursu gibi destek ve biraz çalışarak bu sınavlarda en iyi yerlere gelen birçok Hedef Akademi öğrencisi bulunuyor.
 
Tek Başına Çalışmak Yetmez
Hangi okullarda ne kadar eğitim alınırsa alınsın birçok öğrenci illa bazı konularda takılıyor ve sonuçlara ulaşamıyor. Böyle durumlarda zorlanılan eksik konuyu anlatacak hatta öğrencinin pekiştirmesi amacıyla soru çözümü gösterecek kişilere ihtiyaç duyulur. Aksi takdirde öğrenci tek başına ne kadar uğraşır ise uğraşsın hep bir yerlerde eksik kalacaktır. Bundan dolayı Hedef Akademi ekibi günümüzün en değerlileri öğrenciler için en iyi eğitim programlarını hazırlayarak uzun ama başarı hedefli bir sınav süreci sunuyor.
 
Sadece ders konusunda değil aynı zamanda rehberlik eğitimi ile de rehberlik konusunda uzman kişiler bu süreçte öğrencilerin yanında yer alıyor. Böylece sınav stresi yaşayan ya da başka sorunları bulunan öğrenciler için de ideal bir sınav süreci planlanıyor. Sizler de uzun soluklu bir sınav sürecinde tek başına kaldıysanız Hedef Akademi Daima yanınızda yer alıyor. Hedef Akademi ailesine katılmak için tek bir telefonunuz yeterli.
84
Site Tanıtım Bölümü / Güncel Uygulama Marketi Erdroi...
Son İleti Gönderen is_for_you - Eyl 30, 2020, 05:20 ös
Güncel Uygulama Marketi Erdroid

 
Hem Android hem de iOS için en güncel uygulamaları kullanıcıların hizmetine sunan Erdroid ile sizler de işinize yarayan uygulamaları kolayca indirebilirsiniz. Sitedeki arama alanında hem oyun hem de diğer uygulamaları arayıp kolaylıkla en güncel sürümüne ulaşmanız mümkündür. Ayrıca kullanıcıların daha rahat indirme yapabilmeleri adına 2 farklı indirme seçeneği bulunmakta. Dilerseniz Google Play Store veya App Store indirebileceğiniz gibi, dilerseniz de doğrudan site üzerinden uygulamaları telefonunuza indirebilirsiniz. Bu sayede kullanıcılarının güvenlikten endişe duymamaları adına oldukça opsiyonlu davranan Erdroid üzerinden tüm uygulamaların güncel hallerini edinmeniz mümkün olacaktır.

Büyük bir uygulama bankası olmak adına çalışmalarına emin adımlarla devam eden Erdroid, sadece Türkçe değil birçok dilde hizmet vermektedir. Bu dillerden bazıları dünya üzerinde en çok konuşulan İngilizce, Rusça ve benzerleridir. Sizler de bu sayede kendi dilinize uygun olarak siteyi rahat bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Sitenin kullanıcı dostu tasarımı sayesinde kullanıcılar diledikleri oyun veya uygulamaya en kısa sürede erişebilirler. Bunun için tek yapmaları gereken sitenin ana sayfasında bulunan arama alanından bulmak istedikleri uygulamanın adını yazmak olacaktır. Ayrıca dilerseniz sitenin sağ üst tarafında bulunan "Oyunlar" ve "Uygulamalar" bağlantılarına tıklayarak kategorisel olarak da sıralayabilirsiniz. Bu sayede aradığınız uygulamaya erişmek ve onu bulmak diğer sitelere kıyasla çok daha rahat olacaktır.

Güvenli altyapısı sayesinde kullanıcılarına kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam eden Erdroid üzerinden uygulamaları gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Ayrıca sadece popüler uygulamalar değil, buna ek olarak işinize yarayabilecek ancak daha az tanınan uygulamalar da Erdroid üzerinde yayınlanmaktadır. Bu sayede diğer kullanıcılardan farklı ve avantajlı bir şekilde mobil cihazlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Sizler de telefonunuzu güncel ve işe yarar uygulamalarla donatmak için sitemiz üzerinden indirmeler yapabilirsiniz.

Erdroid üzerinde kullanıcıların sevdiği özelliklerden birisi de puanlama ve yorumlama sistemidir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar sitemiz üzerinden indirdikleri uygulama veya oyunları puanlama hakkına sahip olurlar. Ayrıca yorum yapma alanı sayesinde de kullanıcılar uygulamaları kullanırken tecrübe ettiği güzel olayları sitemizde paylaşabilirler. Sizler de bu alanlar sayesinde uygulamayı indirmeden önce o uygulama hakkında diğer insanların fikirlerine kısa sürede ulaşmış olursunuz.

Evrensel bir zihniyetle birçok dilde kullanıcılarına hizmet vermeye devam eden Erdroid uygulama indirme sitesi sayesinde aradığınız tüm uygulamaları kısa süre içerisinde indirmeniz mümkündür. Göze oldukça hoş gelen ve en önemlisi de doğru indirme butonunu saatlerce aramanızı gerektirmeyen bir tasarıma sahip olan Erdroid ile sizler de telefonunuz için en doğru uygulamaları bulabilirsiniz. Rakiplerinin aksine kullanıcıların memnuniyetini en fazla düşünen sitelerden birisi olan Erdroid ile uygulama indirmek artık sizin için bir eziyet olmaktan çıkacaktır. Sizler de telefonunuz için güzel uygulamalar keşfetmek ve bu uygulamaları en kısa sürede indirebilmek için sitemizi tercih edebilirsiniz.
 
Örnek bazı uygulamalar:
 
https://tr.erdroid.com/30-gunde-baklava-karin-kasi
https://tr.erdroid.com/sonuc-video-cozum
https://tr.erdroid.com/postbee
https://tr.erdroid.com/coca-cola-tadini-cikar
https://tr.erdroid.com/instaaero
https://tr.erdroid.com/ari-mobil-kutuphane
https://tr.erdroid.com/derya-abla
https://tr.erdroid.com/hola-launcher
https://tr.erdroid.com/shell
https://tr.erdroid.com/macfit
https://tr.erdroid.com/hola-launcher
https://tr.erdroid.com/30-gunde-baklava-karin-kasi
https://tr.erdroid.com/blackmart
https://tr.erdroid.com/xapk-installer
https://tr.erdroid.com/hola-launcher
https://tr.erdroid.com/mobiett
https://tr.erdroid.com/nimo-tv
https://tr.erdroid.com/scope
https://tr.erdroid.com/morhipo
https://tr.erdroid.com/vivavideo
https://tr.erdroid.com/shell
https://tr.erdroid.com/tumile
https://tr.erdroid.com/ari-mobil-kutuphane
https://tr.erdroid.com/faladdin
https://tr.erdroid.com/ari-mobil-kutuphane
https://tr.erdroid.com/hoparlor-ses-yukseltici
https://tr.erdroid.com/mobiett
85
Site Tanıtım Bölümü / Hayatı kolaylaştıran uygulama:...
Son İleti Gönderen celil53 - Eyl 29, 2020, 05:41 ös
Hayatı kolaylaştıran uygulama: LOCA
Kafelerde ödemeyi kolaylaştıran uygulama: LOCA
Kafelere özel bir uygulama son aylarda dikkat çekmeye başladı. "LOCA" adlı kafe uygulaması, muadillerine göre daha fazla özellik içeriyor. Yerinde ödeme uygulaması olarak geliştirilen LOCA'nın tasarımcıları kafelerin ihtiyacı olabilecek her detayı düşünmüş! Temassız ödeme, alışverişlerden puan kazanma, kafe bulma ve daha fazlası... Yani LOCA keyifli bir kahve keyfi için hayatı kolaylaştıran uygulama olarak göze çarpıyor. Peki, LOCA nedir? LOCA nasıl kullanılır, ne işe yarar?
*** https://locapp.net/
LOCA nerede kuruldu?
LOCA, İzmir merkezli LOCA Yazılım Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. tarafından geliştirildi. Yani anavatanı İzmir... Ekim 2019 tarihinden bu yana Android ve iOS uygulama marketlerde yer alıyor. Şimdilik sadece İzmir'deki kafelerde LOCA'ya rastlıyoruz. Herhangi bir yatırımcısı olmayan uygulama, bu yönüyle de tamamen "özgün" bir uygulama.
***
LOCA ve LOCA'lar...
LOCA tek bir uygulama değil, iki farklı uygulama içeriyor. "LOCA Kafe" kafe işletmelerine yönelik özellikler barındırıyor. "LOCA App" ise kafe müşterilerinin ihtiyaçları gözetilerek geliştirilmiş. Her iki uygulama da farklı kodlama içeriyor. Yani uygulama içinde uygulama var!
*** https://play.google.com/store/apps/details?id=com.locapp.apps&hl=tr
LOCA nedir?
LOCA bir sadakat uygulaması olarak geliştirildi. Temelde sadece kafe sektörüne yönelik yerinde ödeme imkanı veriyor. "LOCA Kafe" ile "LOCA App" uygulamaları arasında ödeme alma yapılabiliyor. Bu şekilde mobilden mobile ödeme alınabildiği için bu anlamda Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Ayrıca, temassız ödeme seçeneği ile kafe müşterilerini ve personelini pandemi riskinden koruyor.
***
LOCA'da yok yok!
Kullanıcılarının övgü ile bahsettiği kahve uygulamasına yönelik övgülerin haklı sebepleri var! Kasada ya da masada temassız ödeme; alışverişlerden doğan hesap hareketlerini tarih, saat, yer, tutar olarak görebilme; yakındaki kafeleri ve kafelerin sunduğu fırsatları görebilme; kafelerin özelliklerini ve yorumlarını inceleme; anlık ve süreli bildirimlerle fırsatlardan yararlanma, Uygulama içindeki LOCA Çark ile puan kazanabilme, sektör etkinlik biletlerini ekonomik olarak satın alma imkanı veriyor.
***
Puan kazanmamak imkansız!
Peki, LOCA'da nasıl puan kazanırsınız? Öncelikle şunu belirtelim; kazanılan puanlarla bedava kahve içebilirsiniz. Ayrıca, kahve sektör etkinliklerinin ekonomik bilet satışı imkanlarından faydalanabilirsiniz. LOCA'nın puan çarkı var, bu çark döndükçe puan kazandırıyor. Büyük etkinliklerde fiziksel LOCA hediye çarkı etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerde çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz. Instagram etkinlikleri ile puan ve hediye kazanma, arkadaş davetinde puan kazanma, kafelerdeki dönemsel fiziksel etkinliklerde puan kazanma... Yani LOCA kafe müşterilerinin puan kazanması için elinden geleni yapıyor diyebiliriz, puan kazanmamak imkansız!
***
Hangi illerde LOCA var!
LOCA, kafelerde üyelik sistemi ile kuruluyor. Kafe müşterileri ücretsiz indirebiliyor. Şimdilik İzmir'de ve İstanbul'da kullanılıyor. Toplamda 100 seçkin kafede LOCA'ya rastlayabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç ay içinde Eskişehir ve Ankara'da LOCA'lı kafeler olacak. Daha sonra metropol illerdeki kafelerde de LOCA'yı görebilirsiniz. Şirketin iki yıl içindeki hedefi 4 bin kafede yer almak.
***
LOCA ne yapar?
LOCA; kısaca hızlı ödeme yapar, pratik ödeme alır, temassız ödeme alır, mobilden mobile ödeme alır. Android ve iOS işletim sistemi olan bütün mobil cihazlarda çalışır. Kafelerin kapalı devre uygulamaları ile entegre olarak çalışır. Yani kafelerin özel uygulamalarına alternatif ya da rakip değildir. Altyapısı Amazon ve Natro'un yüksek güvenlikli serverlarda barındırılır. Ödemeler PayTR üzerinden alınır.
***
LOCA'lı etkinlikler
İzmir Kahve Festivali ve Winter Coffee Fest'in uygulama sponsoru olan LOCA'dan bu etkinliklere bilet alabilirsiniz. Festivallerde fiziksel hediye programları düzenleyen LOCA, kafelerde de çeşitli etkinliklere öncülük ediyor.
*** https://coffeefestivalizmir.com/
Kafelerde LOCA'sız kalmayın!
Yeni nesil bir kafe uygulaması ile LOCA, kafe tutkunlarına ve kafe işletmelerine çok şey vaat ediyor. Kafe ve nitelikli kahve keyfini LOCA ile doruklara çıkarabilirsiniz!
86
Genel Sohbet / Türkiye'nin En İyi Gezgin Blog...
Son İleti Gönderen celil53 - Eyl 15, 2020, 07:16 ös
Gezgin Forum ve Gezgin Blog denilince akla ilk gelen gezginsel oluyor, neden mi? Çünkü modern ve şık yapısı ile Gezgin Blog tasarımı göz kamaştırıyor. Gezginler, Gezginsel'de çok daha rahat ve kolay şekilde gezi yazılarını yayınlayabiliyor. Çünkü Gezgin Blog çok kolay ve kullanışlı! Türkiye'nin en iyi Gezgin Blogları arasında yer alıyor. Sizlerde Seyahat ve Gezi yazılarınızı, bir gezgin bloğunda yayınlamak istiyorsanız mutlaka kayıt olun!

Ayrıca Gezginsel'de tatil arkadaşı ilanı da verebiliyorsunuz, tatilleriniz ve etkinlikleriniz için (kamp, motosiklet, otostop vb.) arkadaş bulabiliyorsunuz. Tatil arkadaşı bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Gezginsel'in bir diğer özelliği ise , çok kullanışlı forumu, gezgin forumu sayesinde gezginlerle bilgi alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Gezgin Forum diğer forumlardan çok daha farklı modern ve kullanışlı arayüzü sayesinde forumlardaki eski tadı geri alacaksınız. Mutlaka Gezgin Forumu gezginsel ayrıcalığı ile tadın! https://gezginsel.com
87
Site Tanıtım Bölümü / Online sıcaklık ölçme
Son İleti Gönderen celil53 - Eyl 12, 2020, 05:39 öö
Manuel Sıcaklık Kontrolüne Son
Blipp sıcaklık kontrol sistemi ile, işletmenizde bulunan buzdolapları ve derin dondurucuların derecelerini otomatik olarak kayıt altına alarak paradan ve zamandan tasarruf etmenizi, müşterilerinize endişe etmeden her zaman taze, lezzetli ve güvenli gıda ürünleri sunmanızı sağlıyoruz. online sıcaklık ölçme doğru adresi.

Gerçek Zamanlı Kayıt
İşletmenizde bulunan buzdolapları ve derin dondurucularınızın sıcaklık ve nem derecelerini,  içerisine yerleştirdiğimiz, tamamen kablosuz sensörler ile 1 dakikalık aralıklarla ölçüp sizin için kaydediyoruz.

Gerçek zamanlı görüntüleme
 Web ve mobil uygulamamız sayesinde buzdolapları ve derin dondurucularınızın sıcaklık ve nem değerlerine,  istediğiniz zaman istediğiz yerden online olarak ulaşabilme imkanı sağlıyoruz.

Anında bildirim gönderme
Buzdolapları ve derin dondurucularınız önceden ayarladığınız kritik sıcaklık ve nem değerleri dışına çıktığı anda,  anında ! E-Posta ve SMS uyari bildirimi göndererek,  işletmenizdeki  gözünüz, kulağınız oluyoruz.

Basit, hızlı ve akıllı
Sistemin kurulumu, kullanımı ve yönetimi çok kolaydır.  Standart koşulların dışında bir olay olduğunda anında bildirim gönderir.  Ayni zamandal elektrik ve internet kesintisi durumunda  sistem aninda  sistem yöneticisini uyarır.

Gelişmiş raporlama
Sıcaklık ve nem derecelerini  günlük, haftalık,  aylık ve yıllık raporlar haline getirerek  tek tıklama ile PDF formatında indirebilme ya da ilgili kurum ve kişilere email yolu ile gönderebilme imkanı sağlıyoruz.

Uygun fiyat kolay kurulum
Düşük başlangıç maliyeti.  - Düşük abonelik ücreti. -  Yatırım maliyeti yok !  Buzdolabı başına günlük sadece 1 kuruş.  Tek seferlik kurulum ücreti olarak sadece 500 TRY ödeyerek sisteme sahip olabilirsiniz.

Neden dijital sıcaklık ölçüm sistemine geçmeliyim ?
Büyük yatırım maliyeti olmayan, kısa sürede kullanıma hazır, erişilebilirliği ile kullanıcı kolaylığı sunan otomatik digital sıcaklık kontrol sistemine sahip olmak hiçbir zaman bu kadar kolay ve uygun maliyete olmamıştı.
88
Site Tanıtım Bölümü / UYAP Toplu Sorgu | ShaYazilim....
Son İleti Gönderen is_for_you - Eyl 08, 2020, 12:55 öö
SHA Yazılım hukuk ve yazılım alanında uzmanlaşmış kadrosunun oluşturduğu yüksek sinerji ile etkin, yenilikçi, çözüm odaklı, pratik, kullanıcı dostu uygulama, hizmet ve çözümler üretmek amacıyla İzmir'de faaliyet göstermekte olan bir bilişim firmasıdır. Sektöründe öncü firma olma hedefiyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir. SHA Yazılım, sektöründe öncü firma olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren, insana ve çevreye değer katan, yeşil bilişimi destekleyen sürdürülebilir çözümler arayışını devam ettiren, toplumsal refahı artırmak için katma değer üreten bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürmektedir. Uyap toplu sorgu programı olan uyap kâtibim programı ile yüzlerce hukuk bürosunun iş yükünü en aza indirgeyen; modülleri ve siz değerli kullanıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda en etkin çözümleri sunmaya çalışmaktayız.

Uyap konusundaki deneyim ve tecrübelerimiz sayesinde Farklı Yazılım Firmaları İçin; Uyap Entegrasyon Uygulaması ile Çözüm Hizmeti Vermekteyiz...

 

https://shayazilim.com/
89
Site Tanıtım Bölümü / Türkiye gezi rotaları | Sanals...
Son İleti Gönderen is_for_you - Eyl 07, 2020, 11:36 ös
Türkiye gezi rotaları | Sanalsehirrehberi.com

Ülkemiz dört bir yanı denizlerle çevrili olan ve buram buram kültür kokan cennetten bir köşedir. Bu kadar bereketli bir toprakta, sürekli olarak yeni yerler keşfetmek ve turistik gezilere çıkmak da ayrı bir keyif verir. Sanal şehir rehberi, siz değerli müşterilerimizin kaliteli zaman geçirebilmesi ve aktivitelerle dolu bir firma tanıtım rehberi hizmetinden yararlanabilmesi için gece gündüz çalışarak uygun fiyat avantajlı birbirinden farklı gezi turları düzenlemektedir. Türkiye gezi rotaları arasında yer alan Adana, İstanbul, İzmir gibi nice şehirde pek çok gezilmeyi bekleyen yer, yeni turistlerin meraklı bakışlarına ev sahipliği yapıyor. Yıllardır şehir rehberi hizmeti sunan ekibimiz, bu noktada en güvenilir ve kaliteli hizmeti sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.
90
Site Tanıtım Bölümü / Tanıtım Video Filmler
Son İleti Gönderen is_for_you - Eyl 02, 2020, 04:25 ös
Firma tanıtım filmi işleri anlamında olağanüstü özgün hizmetler ortaya koyması ile tanınan HD Tanıtım Filmi markası, sektöründe parlayan yıldız firma konumunda yer almaktadır. Şirket tanıtım filmi işleri genelinde oldukça farklı çalışmaları ile öne çıkan marka, uzunca bir süredir hizmetlerini sürdürmektedir.

Hızlı ve Etkin Çalışma Prensipleri

Özellikle fabrika tanıtım filmi hizmetleri anlamında yüksek tempo ve etkili çalışma prensipleri ile hizmet hayatına devam eden HD Tanıtım Filmi firması, söz konusu sektör içerisindeki özgün çalışmaları ile tanınmaktadır.

Makul Fiyatlı Hizmet Seçenekleri

Söz konusu ürün tanıtım filmi sektöründeki oldukça uygun fiyatlı hizmetleri ile tanınan HD Tanıtım Filmi firması, alanında en kaliteli hizmetlerine devam etmektedir.

Tanıtım Videosu

Bir ürün ya da hizmet üzerine çalışmalar gerçekleştiriyorsanız bu çalışmaları belirli bir hedef kitleye sunmanız gerekir. Çalışmalarınızı hedef kitleye sunarak pazarlamalısınız. Peki, sunmanın ve pazarlamanın en mantıklı yolu nedir? Tanıtım videosu ile ürünü ya da hizmeti detaylı anlatabilirsiniz. Böylelikle insanların o ürünü ya da hizmeti yakından tanımasına yardımcı olursunuz.

Hedef Kitleye Ulaşmanın Etkili Yolu

Tanıtım filmi çekerek hedef kitleye daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Tanıtım videosu çekimi, ürün veya hizmetin detaylı anlatılmasını sağlar. İnsanlara ayrı ayrı ulaşmak yerine video sayesinde daha kolay hareket edilir.

Kurumsal Çalışmalar İçin Tanıtım Filmi

Kurumsal tanıtım filmi için daha dikkatli hareket edilmelidir. HD Tanıtım Filmi ailesi profesyonel çalışmalarla tanıtım filmi çekimi yapmaktadır. İçeriğin, ses ve görüntünün kaliteli olması sayesinde kaliteli videolar elde edilir.


Sayfa 1 ... 7 8 9 10