kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Senetle Araba Almak

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Senetle Araba Almak

Başlatan celil53, Ksm 27, 2020, 01:57 ös

« önceki - sonraki »

celil53

Araba almak, insanların gerek ihtiyaçlarını karşılamak gerekse yatırım yapmalarını sağlamak amaçlı başvurdukları yollardan birisidir. Günümüz ekonomisinde farklı marka modellere göre farklı bütçelere göre pek çok seçenek mevcuttur.

Ancak maddi problemlerden dolayı peşin ödeme yöntemi ile araç almak bir hayli zordur. Farklı bir seçenek olarak karşımıza bankalardan kredi alma ön plana çıkmaktadır. Ancak bankalar kredi vermeden önce detaylı bir inceleme yaparlar. Bu bağlamda kredi verdikleri kişinin kredi taksitlerini ödeyebilme potansiyelini araştırmaktadırlar. Geri ödeme potansiyeli düşük insanlara maalesef ki kredi verme konusunda olumsuz yaklaşım içine girmektedirler. Kişinin aylık geliri, iş durumu, daha önce kredi kullanıp kullanmadığı ve sicilini kontrol etmeleri neticesinde bu sonuca varmaktadırlar. Bu tip durumlarda vatandaşları ''senetle araba alma'' arayışı içine itiyor.

Ülkemizde her galeri yapmasa da senetle araba satışı yapan galeriler mevcuttur. Ancak senetle araba satışında fiyat normalin üzerine çıkmaktadır. Bunu göz ardı etmemek gerektiğini unutmayın. Bankalar vereceği kredilerde taksit sayısı geri ödenecek miktar belli olsa da senetle satışlarda durum bundan biraz farklıdır. Senedi yapan galeri geri ödeme miktarını yüksek tutabilir. Özellikle aracı peşinatsız olarak alıyorsanız bu meblağ bir hayli yüksek olabilir. Nihayetinde galeri size sadece kimlik karşılığında senet hazırladığı için meblağın yüksek olmasına şaşırmamak gerekir.

İstediğiniz aracı seçtikten sonra aracınıza uygun olacak şekilde senetli fiyat üzerinden vade belirlemesi yapıyorlar. Vade konusunda oldukça esnek ve sizin dara girmeyeceğiniz şekilde davranmak adına özenli oluyorlar. Ardından hazırlanan senetlere göre imzaların atılması ve aracın teslim edilmesi sağlanıyor. Araçlar bakımlı ve firma olarak oldukça kaliteli olmalarından dolayı uzun zamandır sorunsuz çalışmaları ile ön plana çıkıyorlar. Senetle araba almak isteyenlerin ilk olarak bakmaları gereken yer olarak anılmaları da bu durumdan kaynaklanıyor. Siz de değerlendirmelisiniz.

Ayrıca galeriler kendilerini geri ödememe durumlarına karşılık güvene almak için araca rehin koyabilir. Yani ücretin tamamı ödendikten sonra araç üzerindeki rehin kalkacak şekilde satış yapmaktadırlar. Bu tip senetli araç alırken dikkat edilmesi gereken hususları göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bunların en başında aracı aldığınız galerinin kurumsal bir firma olmasına dikkat etmelisiniz. Ülkemizde senetle satış yapan kurumsal firmalar olduğu gibi merdiven altı olarak tabir edilen kurumsal kimlikten uzak galeriler de mevcuttur.

Fuzul oto ile araba sahibi olmakta çok kolay.

Senetle Araba Almak

Araba Senetle, Türkiye'de var olan senetli araç satış sistemi hakkında veri depolayıp, bu depoları okuyucularına ulaştıran, okuyucuyu doğru bilgilendirerek ona yardımcı olan bir hizmet sunuyor. Wowwo 2.el araç alım satımı ile kazançlı çıkacaksınız.
Şayet kurumsal olmayan galerilerden senet ile alacağınız araçlar ilerde size sıkıntı çıkarabilir. Muaccel senet yapılarak alınan araçlarda eğer senedin vadesini geciktirirseniz senet sahibi galeri sizden tüm borcu isteme hakkına sahip olacaktır. Şartları detaylıca araştırmadan senetle araç almamak gerekir. Olumsuz sonuçların çıkabileceğini, hukuki olarak yıpranabileceğiniz unutmayın. Senetle araba ile ilgili detaylar için www.arabasenetle.net adresine bekliyoruz.