kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Haberin Kaynağı Haberso.com

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Haberin Kaynağı Haberso.com

Başlatan celil53, Haz 22, 2020, 04:12 ös

« önceki - sonraki »

celil53

Haberin Kaynağı Haberso.com

Haberso, dünyadan gündeme ait bütün haberleri tarafsız ve doğru bir şekilde okuyucularıyla buluşturmaktadır. Tamamen gerçek verileri baz alarak, tarafsız habercilik ilkesine uygun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedirler. Sosyal medya gazetesi görevini üstlenen Haberso, topluma yönelik bütün haberleri özgür bir şekilde okuyuculara yansıtmaktadır. Geniş kapsamlı habercilik imkanı sunan Haberso.com sitesinde dünyadan gündeme ait öğrenmek istediklerinize yönelik farklı kategoriler bulunmaktadır. Haberso haber sitesine giriş yaptıktan sonra karşınıza gündem ile alakalı dünya haberleri, ekonomi haberleri, sağlık haberleri, yurttan haberler, siyaset haberleri, bilim ve teknoloji, asayiş haberleri, kültür- sanat- yaşam haberleri ve illere ait önemli haberler çıkmaktadır.

Haberso.com İlkeleri

Haberso, topluma yönelik özgür habercilik sistemiyle gündemdekileri yansıtırken topluma karşı olan sorumluluklarını ve gazetecilik ilkelerini göz önünde bulundurmaktadır. Dil, din, ırk, cinsiyet, mezhep fark etmeksizin toplumda ki farklılıklara saygı duymaktadır. Toplumun gündemde ki haberlerin çarptırılmaksızın, gerçek ve doğru yönüyle yansıtılmasını savunmaktadır. Gazetecilik etiğinden hiçbir şekilde taviz oluşturmadan, basın özgürlüğünü sonuna kadar savunmaktadır. Haberso.com sitesinde yayınlanan tüm haberler gündeme ait başlıkları içerir. Aynı zamanda yurttan ve dünyada ki tüm son dakika haberlerine haber sitesi üzerinden kısa sürede ulaşabilirsiniz.
Haberso.com üyelerine ve okuyucularına gün içerisinde onlara kolaylık sağlayabilecek belli başlı servisler sunmaktadır. Bu servisler; yol durumu, hava durumu, eczaneler, namaz vakti, anketler, lig fikstürü şeklindedir. Haberso.com sitesine giriş yaptıktan sonra 'Menü' seçeneğine tıklayarak içerik, servisler ve kurumsal kategorilere ulaşabilirsiniz. İçerik kategorisinde dünyadan ve yurttan tüm son dakika haberlerine ulaşabilirsiniz. Tarafsız ve doğru haberlerin yansıtıldığı, gündeme dair bütün son dakika haberlerinin yer aldığı Haberso, gereken önem ve özeni göstererek okuyucularının güncel haberlere anında ulaşmasını hedeflemektedir. Haberso.com sitesi üzerinden gündemde ki konu başlıklarına yönelik detaylı bilgiler alabileceğiniz, tüm son dakika haberlerine ulaşabileceğiniz gibi ilginç bulduğunuz ya da haber olarak gördüğünüz bütün haber içeriklerini sitede ki ' Haber İhbar' seçeneğinde yer alan formu doldurarak ya da Whatsapp iletişim hattı üzerinden site yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Form üzerinde ki boş alanların hepsini eksiksiz bir şekilde doldurmanız haber ile ilgili size ulaşmaları konusunda site yetkililerine yardımcı olacaktır.