kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Wars OF Planet Team

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Wars OF Planet Team

Başlatan celil53, Ksm 28, 2020, 06:06 ös

« önceki - sonraki »

celil53

Hoşgeldiniz Wars OF Planet oyununa. Oyun hızı hızlı ogame gerekliliklerine göre ayarlanmıştır. Oyun dünyasındaki yeni gelişmeleri beklemek için uzun bir süre beklemek oyunun tadını çıkaracaktır. İmparator unvanını elde etmek için aynı zamanda evrende yüzlerce, hatta binlerce oyuncuyla savaşın ve sadece internet tarayıcınızın olması gereken bu heyecan verici ve eğlenceli strateji üzerine inşa edilmiş benzersiz bir ekonomik ve askeri yapı oluşturmak için tüm çabaları deneyin ve yeni araştırmalar ile seviye kazanın. Diğer oyunculara ve ittifaklara karşı savaşın.



Oyun, gelecekte tüm imparatorluğun başkenti olacak olan küçük bir gezegenle başlıyor. Emrinizde imparatorluğun gelişimi için yeni teknoloji, yeni binalar, yeni gemiler ve savunmalar açılacaktır. Oyunda, İmparatorluğu geliştirmek için çeşitli yollar vardır. İlk olarak bir madenci olabilirsiniz, tüm arkadaşlarınıza kaynak gönderebilirsiniz. Güçlü filosunun yardımıyla kaynak üreten profesyonel bir savaşçı olmanın ikinci yolu. İstihbarat casusları olan ve herhangi bir işi üstlenen casus tutmanın üçüncü yolu.



Hayatta kalmak için Aynı anda birçok şeyi izlemek zorundasınız: inşaat imparatorluğunu savunma geliştirmek, filoyu sürekli güncellemek ve tüm bunları agresif komşuların gözetimi altında yapmak. Hayatta kalmak son derece zor. Kandırılmamak için ittifaklara katılmanız gerekecek. İttifak'ın birçok avantajı vardır. Örneğin, binlerce ve hatta milyonlarca kişinin katıldığı ilginç ve üst düzey savaşlara katılabilirsiniz.

Akademi ve başarılar ile süslenmiş güzel bir hızlı ogame sistemi oluşturulmuş.



ONLİNE!

www.warsofplanet.com Hızlı OGame