kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Web Sitesi Tasarım Fiyatları Ne Kadar

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Web Sitesi Tasarım Fiyatları Ne Kadar

Başlatan anilcagliyan, May 04, 2020, 07:59 ös

« önceki - sonraki »

anilcagliyan

May 04, 2020, 07:59 ös Son düzenlenme: May 10, 2020, 12:04 öö admin
Web Sitesi Tasarım Fiyatları Ne Kadar

Web sitesi tasarım fiyatları ne kadar sorusuna hiçbir firma net olarak bir yanıt veremeyecektir. Çünkü tasarım fiyatlarını etkileyen bazı faktörler var. Web sitesi yaptırmak istediğinizde ilk olarak seçmiş olduğunuz firma tarafından istekleriniz dinlenir ve sizin istekleriniz doğrultusunda bir fiyat çıkartılır. Web sitesi fiyatları için tek söyleyebileceğimiz şey, fiyat firmadan firmaya değişiklik gösterecektir. 1 firma 1000 TL fiyat veriyorken, diğer firma 5000 TL fiyat verebilir. Peki, bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor?
 En büyük fark firmanın sektör üzerinde ne kadar tanındığıdır. Sektör üzerinde çok büyük firmalar ile çalışmış ve onlara destek vermiş ise referansları kuvvetli olduğu için size daha yüksek fiyat verecektir. Sektör üzerinde çok daha büyük tecrübeleri bulunduğu için fiyatları otomatik olarak yükselecektir. Kısaca tecrübe ve marka isminin tanınmışlığı olarak özetlenebilir.
Web Sitesi Tasarım Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

-Özel bir web sitesi tasarlatmak istiyor iseniz yazılımcı dışında, ekstra olarak tasarımcıya ihtiyaç duyulur. Web sitesi tasarımlarında çizim yapan grafiker sayfa sayısına göre fiyat belirlemektedir. Web siteniz sadece anasayfadan oluşacak ise ortaya çok daha düşük bir rakam çıkar.
-Web sitesi yönetim paneli ve panel üzerinde bulunmasını istediğiniz ekstra özellikler.
-Site üzerinde kaç dil kullanılacak? Tasarlanacak olan sitede birden fazla dil kullanılacak ise yazıların profesyonel birisi tarafından çevrilmesi gerekir. Bu aşamada bunun içinde ek ücret talep edilecektir.
-Hosting firması ve firma üzerinden alacağınız hosting'in özellikleri. Büyük çaplı projelerde server kiralamak tavsiye edilebilmektedir.
Tüm bunların yanı sıra sitenizin ne tarz olacağı çok önemlidir. Özellikle sıfır bir e-ticaret sitesi yaptırmak istiyorsanız maliyet oldukça artacaktır. Ancak e-ticaret için çoğu kişinin aynı sistemi kullandığını düşünürsek, kişiye özel web sitesi yaptırmak sizi rakiplerinizin önüne getirecektir.

Tüm herşeyi özetlemek gerekir ise; Sıfırdan web sitesi tasarım fiyatları, hazır bir siteye göre daha yüksek olabiliyor. Sıfırdan bir site yaptırmak yerine hazır bir tasarımda değişiklikler yaptırırsanız çok daha uygun fiyatlı olarak bir siteye sahip olabilirsiniz.