kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Site Tanıtım Kuralları

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Site Tanıtım Kuralları

Başlatan Merve, Ara 02, 2019, 09:40 öö

« önceki - sonraki »

Merve

1. Tanıtmak istediğiniz siteler kesinlikle size ait olmalıdır. Bu kurala uymayanlar, sitenin kendisine ait olduğunu kanıtlayamazlarsa süresiz bir şekilde forumdan uzaklaştırılacaklardır.

2. Seo hizmeti veren site ve firmaların kesinlikle bu bölümde konu açmaları yasak olup, tanıtacakları sitenin kendilerine ait olduğunu kanıtlamaları durumunda azami bir adet site tanıtımı yapabileceklerdir. Bu kuralı ihlal edenler forumdan süresiz uzaklaştırılıp geri dönüşleri asla mümkün olmayacaktır.

3. Tanıtım yazısında bir adet link çıkışı olmalıdır. Bu kurala uymayanların konuları silinecektir.

4. Bu bölüme açılan konulara, baltalayıcı bir biçimde yorum yazmak yasaktır. Bu kurala uymayanlar uyarılacaktır, tekrarı halinde ise uzaklaştırma cezaları verilecektir.

5. Bu bölüme gereksiz ve boş konuların açılması üye için uyarı sebebi olacaktır.

6.  İllegal olan (Crack, warez, cinsellik, hacking, mp3 vb.) siteler ile ücretsiz sitelerin tanıtımı kesinlikle yasaktır.

7.  Site adresleri code tagları içine yazılmalıdır. Seo odaklı kelime veya cümleciklere link verilmesi yasak olup bu kuralı 2 defa ihlal edenler süresiz uzaklaştırılacaktır.

8. Site tanıtım kuralları dışında Genel Kurallara uymayan siteler onaylanmayacaktır.

9. Yöneticiler kural dışı boşlukları doldurma yetkilerine sahip oldukları için uygun görmedikleri konuları onaylamayabilirler.

10. Sitemize yeni kayıt olan kullanıcılar henüz konu ve yorum sahibi olmadıkları sürece bu bölümde sitelerinin tanıtımını yapamayacaklardır. Yeni konu açabilmek için bir üst rütbeye geçmek gerekmektedir.


11. Sitemizin Genel Kurallar bölümü geçerlidir.