kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Forum Kuralları

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Forum Kuralları

Başlatan Merve, Ara 02, 2019, 04:07 öö

« önceki - sonraki »

Merve

Her forumda olduğu gibi bizimde genel, basit ve anlaşılır kurallarımız mevcuttur.

Forum Kuralları

1. Forum sitemizde multi üyelik yasaktır. Her şahıs veya kuruluş adına bir adet üyelik açabilir, ikinci üyeliği tespit edildiği takdirde yasaklanabilir.

2. Foruma yeni bir konu açmadan önce forumda arama yaparak daha önceden açılıp, açılmadığı kontrol edilmelidir. Aynı benzer içerikler tespit edildiğinde forum yetkilisine bildirilmelidir.

3. Başka her hangi bir siteden içerik alımı yaparsanız, mutlaka kaynak belirtilmelidir. En sona bir isim dahi belirtmeniz yeterli olacaktır.

4. Forum kurallarına aykırı olan içeriklere cevap yazmak yerine "rapor et" tuşu kullanılarak yetkililere bildirilmelidir.

5. Özel mesaj yoluyla forum üyelerini rahatsız etmek, taciz edici mesajlar atmak yasaktır.
Küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici kelimeler kullanımı yasaktır. Din, dil, ırk ile ilgili söylemler uyarısız uzaklaştırılmanıza sebep olabilir.

6. Forumda pornografik resim veya link paylaşımı yasaktır.

7. Telif haklarını zedeleyen, illegal içeriklerin paylaşımı yasaktır.

8. Kazanç odaklı linkler, kısaltılmış linkler yasaktır.

9. Başlık ve mesaj içerikleriniz elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır.

10.Başlıklar ve mesajlar büyük harflerle başlamalı, kelimenin tamamı büyük harf içermemelidir. "Örnek Konu Başlığı" "Örnek mesaj içeriği." "OLMAMASI GEREKEN BAŞLIK VE İÇERİK"

11.Forumun sadece reklam amacıyla kullanılması yasaktır. Tespit ve şikayet dahilinde sınırsız uzaklaştırılır.

12.Forum üzerinden indirdiğiniz paylaşımlardan Ortam forum kesinlikle sorumlu değildir, virüs taraması yapmanız önerilir.

13.Yapılan her paylaşımdan üyenin kendisi sorumludur.

14.Forumda konu açarken doğru kategoriye açtığınızdan emin olun.

15.Forum kurallarının değişkendir ve cezaların tamamı yetkili inisiyatifindedir.

16.Hesap güvenliğinden tamamen kullanıcı sorumludur,Ortam.Gen.Tr forumu üye bilgilerini asla 3. şahıs kişilerle paylaşmaz.

17.Kullanıcı forum içi kategoriler, forum görünümü, forum kuralları veya benzeri önerileri, kullanıcılar hakkında şikayeti rapor et dışında ilgili bölüme konu açarak, kanıt dahilinde şikayetçi olup, öneride bulunabilir.

18.Foruma üye olan, mesaj gönderen, konu açan her kullanıcı forum kurallarını ve kategorinin varsa yazılmış özel bölüm kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılmaktadır.