kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Online sıcaklık ölçme

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Online sıcaklık ölçme

Başlatan celil53, Eyl 12, 2020, 05:39 öö

« önceki - sonraki »

celil53

Manuel Sıcaklık Kontrolüne Son
Blipp sıcaklık kontrol sistemi ile, işletmenizde bulunan buzdolapları ve derin dondurucuların derecelerini otomatik olarak kayıt altına alarak paradan ve zamandan tasarruf etmenizi, müşterilerinize endişe etmeden her zaman taze, lezzetli ve güvenli gıda ürünleri sunmanızı sağlıyoruz. online sıcaklık ölçme doğru adresi.

Gerçek Zamanlı Kayıt
İşletmenizde bulunan buzdolapları ve derin dondurucularınızın sıcaklık ve nem derecelerini,  içerisine yerleştirdiğimiz, tamamen kablosuz sensörler ile 1 dakikalık aralıklarla ölçüp sizin için kaydediyoruz.

Gerçek zamanlı görüntüleme
 Web ve mobil uygulamamız sayesinde buzdolapları ve derin dondurucularınızın sıcaklık ve nem değerlerine,  istediğiniz zaman istediğiz yerden online olarak ulaşabilme imkanı sağlıyoruz.

Anında bildirim gönderme
Buzdolapları ve derin dondurucularınız önceden ayarladığınız kritik sıcaklık ve nem değerleri dışına çıktığı anda,  anında ! E-Posta ve SMS uyari bildirimi göndererek,  işletmenizdeki  gözünüz, kulağınız oluyoruz.

Basit, hızlı ve akıllı
Sistemin kurulumu, kullanımı ve yönetimi çok kolaydır.  Standart koşulların dışında bir olay olduğunda anında bildirim gönderir.  Ayni zamandal elektrik ve internet kesintisi durumunda  sistem aninda  sistem yöneticisini uyarır.

Gelişmiş raporlama
Sıcaklık ve nem derecelerini  günlük, haftalık,  aylık ve yıllık raporlar haline getirerek  tek tıklama ile PDF formatında indirebilme ya da ilgili kurum ve kişilere email yolu ile gönderebilme imkanı sağlıyoruz.

Uygun fiyat kolay kurulum
Düşük başlangıç maliyeti.  - Düşük abonelik ücreti. -  Yatırım maliyeti yok !  Buzdolabı başına günlük sadece 1 kuruş.  Tek seferlik kurulum ücreti olarak sadece 500 TRY ödeyerek sisteme sahip olabilirsiniz.

Neden dijital sıcaklık ölçüm sistemine geçmeliyim ?
Büyük yatırım maliyeti olmayan, kısa sürede kullanıma hazır, erişilebilirliği ile kullanıcı kolaylığı sunan otomatik digital sıcaklık kontrol sistemine sahip olmak hiçbir zaman bu kadar kolay ve uygun maliyete olmamıştı.