kızlarla sohbet bayanlarla sohbet sohbet evli sohbet Fotoselli Kapı Sistemi - Fotosellikapisistemleri.com

 Ortam.Gen.TR Paylaşım Platformu

Fotoselli Kapı Sistemi - Fotosellikapisistemleri.com

Başlatan celil53, Ekm 07, 2020, 08:08 ös

« önceki - sonraki »

celil53

Fotoselli kapı, radarlı kapı ve otomatik kayar kapı olarak da piyasada bilinir. Fotoselli Kapı sistemlerinde en çok tercih edileni yana kayar modelidir. Hatta % 98'i diyebiliriz. Diğerleri ise dairesel yana kayar, teleskobik, döner kapı sistemleridir. En hesaplı olanı yana kayar fotoselli kapı sistemleridir. Yana kayar fotoselli kapı sistemlerinde de en çok tercih edileni iki sabit iki hareketli kanat tipidir.  Otomatik kapı olarak da bilinen fotoselli kapılar, fotodirenç mantığıyla çalışan, günümüzde artık her binada görebileceğimiz, güvenli geçiş sağlayan kapı sistemleridir. Otomatik sensör ya da kontrol sistemi ile çalışan otomatik kapı sistemleri, insan ve araç geçişini kolaylaştırır. Geçiş kolaylığı sağlamasının yanı sıra zaman tasarrufu sunar ve güvenliğinizi arttırır.

Fotoselli kapı sistemi özellikle enerji tasarrufu sağlamak için üretilen bu kapılar fiziksel güce ihtiyaç duymadan zahmetsiz olarak açılacaktır. Ayrıca estetik yapılarıyla da işletme imajını koruyabilecek modelde olan fotoselli otomatik kapılar, dekorasyona uyum sağlar. Fotosele bağlı hareketi olan kapıların ısı kaybını da minimuma indirmesi avantajlarından biridir. Yaklaşan objeyi algılayan ve otomatik olarak açılan fotoselli kapı sistemleri, özellikle giriş çıkış trafiğinin yoğun olduğu alanlarda tercih edilmektedir. Kullanılan modele göre özelliklerinin değiştiği kapılar AVM'lerde, kamu kurumlarında, hastanelerde otomatik geçiş izni vererek hayatı kolaylaştıran sistemlerdir.

Fotoselli kapı sistemleri ile enerji tasarrufu elde edebilirsiniz. Fiziksel güce ihtiyaç olmadan pratik kullanım sağlanan fotoselli kapı ürünleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için iletişim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Böylece giriş çıkış trafiğini kontrol altına alabilecek ve güvenliği sağlayabilecek verimli bir çözüm sağlayabilirsiniz. Hayatımızı kolaylaştıran otomatik kapılar en üst seviye güvenilir olmak zorundadır. Üretim aşamasından, uygulama aşamasına ve sonrasına kadar olabilecek tüm senaryolar uzman ekibimiz tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Yaya trafiğinin kalabalık olduğu giriş ve çıkışlarda hassas algılayacılar ve sıkışmayı önleyici sensörler kullanılmaktadır.

Mekanların mimari görüntülerine göre ayarlanan, özel profil sistemli, estetik ve yenilikçi çözümler sunuyoruz. Alanın ihtiyacına göre üretilerek montaj edilebilir. Açılma ve kapanma sistemi isteğe göre radarlı, sensör, el sensörlü veya kumandalı olarak imal edilerek, opsiyonel çözümler üretiyoruz. Kapılarımızın cam uygulamaları isteğe göre, lamine, tamperli, buzlu cam, renkli cam gibi seçenekler mevcuttur.

Web Sitesi: https://www.fotosellikapisistemleri.com